- Народна Воля - http://volya.if.ua -

У вихованців ліцею № 3 «золото» Першої спартакіади серед учнів шкіл Надвірнянської громади

Posted By Модератор On 28.05.2021 @ 11:14 In Спорт | No Comments

Цьогоріч у Надвірнянщині міська рада спільно з відділом молоді та спорту міської ради розробили низку спортивних заходів, приурочених важливим національно-патріотичним подіям краю й України, тим, котрі віддали найцінніше – своє здоров`я та життя заради самостійної незалежної України, за мирне небо над головою – нашим мужнім захисникам-героям.

У п`ятницю, 21 травня, до Дня Героїв на стадіоні «Нафтовик» у Надвірній відбулися урочистості з нагоди проведення Першої спартакіади серед школярів 7-9 класів закладів загальної середньої освіти Надвірнянської громади. Участь у турнірі взяли 15 команд, які змагалися за першість у настільному тенісі, міні-футболі і шашках. Як і годиться, захід розпочали із підняття Державного стягу і спільного виконання Гімну України.

Вихованці спортивної дитячої школи управління освіти продемонстрували школярам показові виступи боротьби із самбо, дзюдо, боксу та міні-футболу. Багатьом дітям сподобалися ці виступи і вже задумалися, а декотрі й визначилися, яким займатися собі, аби у здоровому тілі панував здоровий дух.

9 [1]

Присутніх привітали заступник голови районної ради Іван Жигалюк, начальники відділів Надвірнянської міської ради – молоді та спорту Василь Завадський, управління освіти Тетяна Дзем’юк і завідувач сектору співпраці з учасниками бойових дій офісу соціальних послуг міської ради Юрій Пирожук та побажали «змагальникам» натхнення, міцного здоров’я, удачі, віри у власні сили, успішної гри, а, особливо, перемоги.

Голова Надвірнянської міської ради Зіновій Андрійович щиро поздоровив усіх із Днем Героїв та подякував, зокрема, директорам ліцеїв, які делегували свої спортивні дружини для представлення не тільки свого навчального закладу, а, можливо, й старостинського округу у спартакіаді, а також тим, котрі долучилися до цього свята. Він переконаний, що за учнівською громадою та й загалом молоддю – не тільки майбутнє нашої громади, а й української держави.

Усі учасники достойні гідної похвали й оплесків, бо показали гарну й видовищну гру, адже готувалися-тренувалися під орудою своїх учителів до цієї події дуже старанно.

За результатами змагань загально-командні місця вибороли: першість – вихованці Надвірнянського ліцею № 3, друге – команда Краснянського ліцею, третє – школярі Надвірнянського ліцею № 1 ім. В. Чорновола.

Усім дітям, які брали участь у спартакіаді, вручили цінні подарунки. А переможців і призерів нагородили медалями, статуетками та грамотами, у загальному заліку – Кубками.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/05/u-vyhovantsiv-litseyu-3-zoloto-pershoji-spartakiady-sered-uchniv-shkil-nadvirnyanskoji-hromady/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2021/05/9.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.