- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Визначено виконавців послуг з поводження з ТПВ

Posted By Модератор On 14.05.2021 @ 13:52 In У міській раді | No Comments

Під орудою голови Надвірнянської міської ради ТГ Зіновія Андрійовича на восьмій позачерговій сесії міської ради 29 квітня н. р. депутати своїм рішенням ввели в дію протокол засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу щодо визначення виконавців послуг з поводження з побутовими відходами на території Надвірнянської МТГ.

Перед цим із згаданого питання доповідав начальник управління житлово-комунального господарства та інфраструктури міської ради Андрій Гуцько. У конкурсі взяли участь два КП «Надвірнакомунсервіс» та «Надвірнянський житловик».

На засіданні конкурсної комісії, якою керував заступник міського голови Олег Йосипенко, за результатами оцінювання переможцем конкурсу визнано КП «Надвірнакомунсервіс». Згідно з рішенням сесії договір із переможцем конкурсу на надання послуг з вивезення ТПВ укладено на 5 років.

Зіновій Андрійович підкреслив важливість ухвалення рішення і наголосив, що це сприятиме відчутному покращенню екологічного стану в усіх населених пунктах міської територіальної громади.

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/05/vyznacheno-vykonavtsiv-posluh-z-povodzhennya-z-tpv/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.