- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Дорогі акціонери, працівники і ветерани ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття»!

Posted By Модератор On 20.08.2021 @ 12:05 In Державність,Свята,Україна | No Comments

Засилаємо Вам найщиріші поздоровлення з важливими національними святами – Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

нове [1]

24 серпня 1991-го, тридцять років тому, увійшло в історію українського народу і стало відправним поступом у розбудові самостійної, вільної, соборної України. Звісно, на шляху утвердження незалежної держави постали труднощі, чималі виклики. За три десятиліття ми мали б мати переконливіші ознаки власного добробуту, а країна повинна би стати заможнішою. Тож і трудимося кожен на своєму місці, а найсміливіші сини і дочки нації зі зброєю в руках на буремному сході захищають нас, щоб сповна реалізувати вікопомну мрію про розквіт української держави в європейській спільноті.

Наше підприємство, попри непрості економічно-фінансові умови, функціонує. Колектив не втрачає оптимізму і віри у покращення ситуації. Закликаємо Вас до єдності, самовідданої праці. Спільно творімо наше майбутнє.

У переддень свят нехай Всевишній зішле свою благодать, щоб на нашій благословенній землі запанували мир, добро і щастя. Сердечно бажаємо, щоб світлі почуття патріотизму і любові до рідної землі окриляли нас та надихали на успішні справи во ім`я України!

 З повагою

Ігор ЮРКЕВИЧ,

голова правління ПАТ

«Нафтохімік Прикарпаття».

Ігор СКОРУПСЬКИЙ,

голова комітету профспілки.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/08/dorohi-aktsionery-pratsivnyky-i-veterany-pat-naftohimik-prykarpattya/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2021/08/нове.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.