- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Виставка фоторобіт членів НСЖУ

Posted By Модератор On 27.08.2021 @ 10:37 In До відома краян | No Comments

В Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відкрито виставку фоторобіт «РІДНОКРАЙ» членів Національної спілки журналістів України, приурочену 30-річчю Незалежності України.

11-стор [1]

Автори світлин – учасники рубрики «Спілчанська фотогалерея», яку обласний журналістський осередок започаткував на своїх сторінках у Фейсбук у серпні 2019 року. Першими опублікували добірки, які запропонували досвідчені фотомитці Юрій Рильчук – фотокореспондент Українського інформаційного агентства в Івано-Франківській області, Михайло Мазур – власкор газет «Вісті…» й «Порадниця» у західному регіоні України, Роман Клим – заступник головного редактора газети «Верховинські вісті». А загалом відтоді свої світлини у фотогалереї представили більш як сорок журналістів. До участі у сьогоднішній виставці зголосилися 11 авторів світлин. Сподіваємося, що тепер вони подумають і про власні фотовернісажі.

Запрошуємо й вас відвідати виставку наших колег, яка діятиме в обласній бібліотеці (вулиця В’ячеслава Чорновола, 22, 4-й поверх) до 20 вересня, інформує секретаріат Івано-Франківської обласної спілки журналістів НСЖУ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/08/vystavka-fotorobit-chleniv-nszhu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2021/08/11-стор1.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.