- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Рада старійшин міста Надвірна знову запрацювала

Posted By Модератор On 24.09.2021 @ 11:33 In Акцент | No Comments

Після довгого часу, із 26 грудня 2019 р., Рада старійшин м. Надвірна у складі 24 активістів нещодавно відновила свою роботу. Головою Ради обрали Володимира Осипенка, заступником – Ярослава Яцуру, секретарем – Романа Гаврилаша.

старійшини [1]

Затверджено комісії з питань освіти, культури, краєзнавства та пам`ятників (голова Михайло Лукач, члени – Леонід Кравчук, Ярослав Лесюк.); з виробництва й екології (Георгій Дубів); з комунального господарства, соціальної сфери і земельних питань (Роман Цівкач).

До 30-річчя Незалежності України членів Ради старійшин нагородили грамотами райдержадмі­ністрації, районної ради та міської ради.

Члени Ради старійшин Надвірної під час зустрічі з головою Надвірнянської міської ради Зіновієм Андрійовичем та апаратом міської ради порушили питання, зокрема, про будівництво пам`ятника Борцям за волю України, камінь якого заклали й освятили ще у вересні 2011-го (біля адмінприміщення Надвірнянської ДПІ). Рада старійшин наполягає на доцільності встановлення (спорудження) каплички і довкола неї скульптур січового стрільця, воїнів УГА, УПА та АТО. Сподіваємося, що питання будівництва згаданого пам`ятника приверне увагу місцевої влади і громадськості.

Роман ГАВРИЛАШ,

секретар Ради

старійшин м. Надвірна.

Михайло ЛУКАЧ,

голова комісії.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/09/rada-starijshyn-mista-nadvirna-znovu-zapratsyuvala/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2021/09/старійшини.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.