- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Спартакіада серед збірних команд державних службовців

Posted By Модератор On 09.09.2021 @ 14:09 In Спорт | No Comments

В Івано-Франківську відбулася спартакіада серед збірних команд державних службовців облдержадміністрації, райдержадміністрацій та посадових осіб місцевого самоврядування.

2-стор [1]

Її учасники змагались: у волейболі, міні-футболі, настільному тенісі, шахах та шашках. Участь у спартакіаді взяли гравці з Івано-Франківської облдержадміністрації та всіх шести районів області, зокрема, і з Надвірнянщини.

На Прикарпатті змагання серед державних службовців відбуваються щорічно вже сімнадцять років поспіль.

Марія Юрчило, заступник начальника управління соціального захисту населення РДА, посіла третє місце з настільного тенісу і така ж призова сходинка з цього виду спорту серед чоловіків – у Яремчанського міського голови Андрія Мироняка. Збірна команда РДА із міні-футболу у матчі за третє місце поступилася команді ОДА, уточнив начальник відділу молоді та спорту Надвірнянської міської ради Василь Завадський.

Високих результатів гравці команди ОДА досягли у різних видах спорту, а саме: перші місця отримали – у грі з шашок серед чоловіків Микола Логуш, з настільного тенісу – Андрій Захарчук, другі – у змаганнях з волейболу та у грі з шахів Віталій Семчук.

Керівник апарату ОДА Ірина Тимчук привітала учасників спартакіади та передала найщиріші побажання голови обласної державної адміністрації Світлани Онищук, інформує Івано-Франківська ОДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/09/spartakiada-sered-zbirnyh-komand-derzhavnyh-sluzhbovtsiv/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2021/09/2-стор.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.