- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Тетяна Коваль успішно дебютувала у кіноролику

Posted By Модератор On 09.09.2021 @ 13:57 In Ми - українці | No Comments

Учениця 6-го класу Ланчинської гімназії Тетяна Коваль грає у шахи, виразно читає, декламує та пише власні вірші, грає на скрипці і має не один десяток нагород. А нещодавно ще й успішно дебютувала у короткометражному фільмі «Безпритульні тварини мають право на життя» у рамках проєкту «Світ очима дітей», натхненницею й автором ідеї якого є Тетяна Петракова – головний редактор столичного журналу Ukrainian people, авторка понад пів тисячі соціальних проектів.

8-стор [1]

Тетяна Петракова переконана, що дуже важливо долучати дітей до проблем сьогодення, вчити їх діяти, бути свідомими та відповідальними, а також показувати приклад людської гідності та небайдужості. «Я з впевненістю можу сказати, що в нашій шкільній програмі не вистачає уроків людяності, небайдужості, які б виховували свідомість та відповідальність у підростаючого покоління. Бо тільки у наших руках – змінити світ навколо себе!», зазначає авторка ідеї.

Своїми враженнями, радістю і гордістю за донечку поділилася у соцмережі її матуся: «…Я не була присутня на зйомках, не знала сценарію, лише проблема безпритульних тварин, порушена у фільмі, була мені відома. І ось тепер, після перегляду, я збагнула, чому моя дочка Тетянка по дорозі зі зйомок нагадала індійську легенду, яку я їй колись читала. А легенда ця мовить: «Коли людина помирає, вона повинна перейти міст, щоб потрапити до Раю. На початку людського мосту чекають тварини, яких вона зустрічала на своєму життєвому шляху. І саме вони вирішують, пропускати далі чи ні…».

У короткому кіноролику діти, ніжно погладжуючи собак, щиро й емоційно перейнялися проблемою безпритульних тваринок, наголошували на безвідповідальності дорослих, котрі викидають їх на вулицю чи жорстоко з ними поводяться, закликали не бути байдужими і виправити цю непросту проблему, на яку як у кожному селі чи місті, так і загалом в Україні роками закривають очі.

Варто прислухатися до слів маленьких героїв і збагнути-зрозуміти, що собаки – це наші найменші вірні добрі друзі, котрі також мають право на життя, тепло і ласку. Подивіться на цей світ очима наших дітей!

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/09/tetyana-koval-uspishno-debyutuvala-u-kinorolyku/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2021/09/8-стор.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.