- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Шановні освітяни!

Posted By Модератор On 01.10.2021 @ 11:20 In Влада,Професійне,Свята | No Comments

Вітаємо [1]

Дуже часто ми оцінюємо роль учителя вже тоді, коли закінчуємо школу. Розуміємо, наскільки важливими були їхні слова, поради, з якою любов’ю і теплом вони до нас ставилися.

Сьогодні хочу подякувати Всім учителям за те, що любите свою роботу. Що не лише даєте учням знання, а й прагнете вселити їм віру у власні сили, привчити до праці, відповідальності, навчити бути милосердними, любити свою країну.

Цього року Ви пережили складні випробування. Перехід освіти на дистанційне навчання у березні-травні став серйозним викликом. І Ви з ним справилися. Наші діти показали гарні результати на ЗНО, Надвірнянщина знову у лідерах. Величезна подяка Вам за це. Дорогі педагоги, ми високо цінуємо Вашу роботу. Миру й добробуту Вам і Вашим родинам!

Мудрі і багаті літами!

1 жовтня у нашій державі відзначають День людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує нашу глибоку повагу і цивілізоване ставлення до найстарших представників українського суспільства. Цей день – символ єдності поколінь, нагода сказати Вам, шановні наші батьки, дорогі ветерани, теплі слова подяки за Ваш внесок у розвиток нашого краю, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість.

Ви зберегли і пронесли через все своє життя гідність, віру, любов, а Ваш практичний життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна життєва позиція – гідний взірець для наслідування нам та нашим дітям.

Бажаємо Вам добра і здоров’я, родинного затишку! Довгих і щасливих Вам років життя! Радійте успіхам дітей та онуків!

Шановні бібліотекарі!

Сердечно вітаю Вас із професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек!

У всі часи бібліотека була і є джерелом отримання різноманітних знань, накопичених людством. Книга і сьогодні залишається джерелом інформації, а бібліотекар – хранителем і двигуном людської культури.

Сьогодні бібліотеки нашого району знаходять і впроваджують нові форми спілкування з читачами, беруть участь у створенні сучасного інформаційного простору, сприяють формуванню моральних принципів підростаючого покоління. А працівники бібліотек – незамінні помічники в оперативному та якісному забезпеченні інформацією.

Ви несете своїм читачам радість знань, високу культуру, любов до мистецтва. Нехай Ваша працьовитість, життєва цілеспрямованість і високий професіоналізм допоможуть зберегти і примножити інтелектуальний та культурний потенціал нашого рідного краю.

Бажаю Вам нових ініціатив, цікавих перспективних проектів при виконанні свого професійного обов’язку. Нехай Ваша праця – праця хранителів людської мудрості – повсякчас користується заслуженою повагою у суспільстві і знаходить гідний відгук у людських серцях!

Дорогі друзі!

В останній день вересня ми відзначили День усиновлення – день найкращих проявів турботи та любові до дитини, яка залишилась без підтримки і захисту найрідніших людей. Усиновлення – особлива дорога батьківства, благородна і складна, це особливий, благородний і непростий шлях до щасливої родини.

Дякую всім, хто його пройшов, хто став люблячими і дбайливими батьками, хто взяв на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, для кого діти є одним із найголовніших життєвих орієнтирів, хто здійснив власну мрію стати батьками, а також тих, хто на дорозі до цього важливого рішення!

Хай в Україні будуть лише щасливі діти!

З повагою

Володимир ПАСЬКО,

голова Надвірнянської

районної державної адміністрації.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/10/shanovni-osvityany/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2021/10/Вітаємо.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.