- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Турнір з міні-футболу з нагоди Дня захисників та захисниць України

Posted By Модератор On 29.10.2021 @ 10:43 In Спорт | No Comments

Минулими вихідними 10 команд із Надвірнянської міської територіальної громади взяли участь у турнірі з міні-футболу серед юнаків 2004-2007 років народження, приурочений Дню захисників та захисниць України, 79-й річниці створення УПА і Дню українського козацтва.

12-стор [1]

Вітальні слова учасникам змагань адресували голова Надвірнянської міської ради Зіновій Андрійович, начальник відділу молоді та спорту міської ради Василь Завадський, голова Надвірнянської районної асоціації футболу Руслан Нестерук, завідувач сектору співпраці з учасниками бойових дій офісу соціальних послуг Надвірнянської міської ради Юрій Пирожук.

Зіновій Андрійович наголосив, зокрема, що у ці жовтневі святково-патріотичні дні у такий спосіб – проведенням футбольного турніру – дякують нашим героям, захисникам та захисницям України, а також висловив вдячність учасникам футбольних баталій, тренерам, учителям фізичної культури і спорту за підготовку до турніру, старостам громади, які представили свої футбольні команди, адже це – майже чемпіонат Надвірнянської МТГ. Юрій Пирожук побажав юним спортсменам, котрі лише починають ставати на свій шлях, йти до перемоги, не зупинятися ні перед чим, бачити ціль, мету та перемагати так, як учасники УПА та воїни сьогодення. Руслан Нестерук зазначив, що ні в одній громаді області не проводять стільки футбольних турнірів і змагань, як у нашій, Надвірнянській. Тому від імені футбольної спільноти Надвірнянщини та районної асоціації футболу щиро подякував за підтримку та розвиток цього виду спорту у нашій міській тергромаді.

На майданчиках зі штучним покриттям за перемогу боролися вихованці дитячо-юнацької спортивної школи, коледжу НТУ, Надвірнянського ліцею № 2, команди з Верхнього Майдану, Гвозда, Лісної Тарновиці, Красної, Назавизова, Стримби й Молодкова. Команд поділили на три групи, а переможці груп у фіналі виборювали призовий Кубок.

За результатами гри футболісти із Красної здобули четверте місце, з Гвозда – третє, з Назавизова – другі. Переможцем турніру стала команда дитячо-юнацької спортивної школи міста Надвірна. Усіх нагородили кубками, медалями та грамотами, а також визначили кращих гравців.

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/10/turnir-z-mini-futbolu-z-nahody-dnya-zahysnykiv-ta-zahysnyts-ukrajiny/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2021/10/12-стор1.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.