- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Кубок «Гідності і Свободи» – у збірної ветеранів Яремчанської громади

Posted By Модератор On 25.11.2021 @ 14:09 In Спорт | No Comments

Футбольні матчі відкритого турніру Надвірнянської міської територіальної громади з міні-футболу серед ветеранів з нагоди Дня Гідності і Свободи відбулися 20 листопада на міні-футбольному полі «Нафтовик» у Надвірній. Начальник відділу молоді та спорту міської ради Василь Завадський відзначив, що у такий спосіб футболісти району вшановують пам`ять Героїв Небесної Сотні і всіх тих, котрі віддали своє життя та здоров`я за те, щоб в Україні панувала свобода – і слова, і дій, а українці мали гідне життя у своїй державі.

У грі взяли участь 5 команд: ФК «Надвірна», ФК «Надвірнянська міська рада», ФК «Ланчин», ФК «Олімпія» Камінне, ФК «Микуличин» Яремчанської ТГ.

У наполегливій та цікавій боротьбі (за серією пенальті) переможцями стали ветерани ФК «Микуличин»; друге місце посіла ФК «Надвірна», третє – ФК «Надвірнянська міська рада». Їх нагородили грамотами, медалями і кубками, а також грошовою премією від Надвірнянського міського голови Зіновія Андрійовича, повідомляє Надвірнянська районна асоціація футболу.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/11/kubok-hidnosti-i-svobody-u-zbirnoji-veteraniv-yaremchanskoji-hromady/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.