- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Василь Павлюк – директор ДП «Надвірнянський лісгосп»

Posted By Модератор On 19.11.2021 @ 14:03 In Новини | No Comments

11 листопада у державному підприємстві «Надвірнянське лісове господарство» відбулося представлення нового керівника підприємства Павлюка Василя Юрійовича.

посада [1]

У заході взяли участь т.в.о. начальника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства Олег Ярошик, народний депутат України Василь Вірастюк, голови РДА Володимир Пасько, районної ради Олександр Кеніз та Надвірнянської міської ради Зіновій Андрійович.

Т. в. о. начальника управління Олег Ярошик ознайомив із наказом про призначення директором та звернувся з проханням до колективу прийняти Василя Юрійовича і допомогти в роботі. Він висловив сподівання, що новому директору з допомогою колективу вдасться вивести державне підприємство на вищий рівень і зазначив, що ДП «Надвірнянський лісгосп» входить до «трійки» найбільш успішних підприємств області, адже потрібний ресурс для цього лісівники Надвірнянщини мають.

Народний депутат України Василь Вірастюк, голова райдержадміністрації Володимир Пасько, голова районної ради Олександр Кеніз та міський голова Зіновій Андрійович, у свою чергу, привітали нового директора з призначенням, побажали успіхів у роботі та наголосили на подальшій тісній співпраці.

Олег Ярошик подякував за роботу колективу та т. в. о. директора Іванові Васильовичу Кузюку, який надалі працюватиме головним інженером Надвірнянського держлісгоспу, а новому директору побажав успіхів на новій посаді.

Довідка. Василь Юрійович Павлюк народився у місті Яремче. Закінчив Сторожинецький лісовий коледж із відзнакою та Національний аграрний університет. У 2017 році працював керівником Надвірнянського спецагролісгоспу. У 2021-му займав посаду головного інженера ДП «Ворохтянське лісове господарство». У червні ж цього року призначений в.о. директора ДП «Ворохтянський лісгосп», інформує ДП «Надвірнянський лісгосп».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/11/vasyl-pavlyuk-dyrektor-dp-nadvirnyanskyj-lishosp/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2021/11/посада.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.