- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Наталія Мандзюк стала суперфіналісткою міжнародного фестивалю

Posted By Модератор On 09.12.2021 @ 16:21 In Ми - українці,Творчість | No Comments

Вихованка обласного Центру дозвілля дітей та юнацтва, учениця вокальної школи «Crystal Voice» (керівник і викладач Ірина Шабан), лауреатка та володарка Гран-прі чисельних міжнародних і всеукраїнських конкурсів, молодківчанка Наталія Мандзюк стала суперфіналісткою унікального проєкту – Міжнародного музичного фестивалю відеокліпів 2220 International Music Festival VIDEOCLIP, який відбувся під патронатом Міністерства культури та інформаційної політики України.

Наталя [1]

До фіналу фестивалю увійшло 78 співаків віком від 5 до 25 років із 16 країн: Канади, Німеччини, Польщі, Литви, Чорногорії, Словенії, Хорватії, Сербії, Албанії, Молдови, Вірменії, Туреччини, Казахстану, Азербайджану, Філіппін та України.

Це дуже приємно, що талановита 15-річна дівчина прославляє Надвірнянщину на найвищому українському рівні. Вона – амбітна, цілеспрямована, працелюбна, самостійно вибирає собі шлях, хоч і зовсім непростий, та не боїться спіткнутися на ньому, бо впевнена у своїх силах і надто любить музику та пісню.

Із 17 листопада по 17 грудня 2021 р. у Центральному парку культури і відпочинку м. Києва біля Арки Дружби Народів триває також виставка 36-ти суперфіналістів, у т. ч. і Наталки. На виставці представлені кадри з кліпів переможців, партнери та журі фестивалю з 11 країн світу.

Наталочка є фіналісткою конкурсу Олени Мозгової, минулоріч стала «Вокалісткою року» за версією команди журналу «UKRAINIAN PEOPLE» за участь у 4-ій щорічній Енциклопедії дитячих талантів «Найвидатніші діти України». У червні торік здобула перше місце у проекті «Школа має талант» й отримала грант на безкоштовне навчання в Університеті Короля Данила.

Щиро вітаємо та бажаємо яскравих перемог!

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/12/nataliya-mandzyuk-stala-superfinalistkoyu-mizhnarodnoho-festyvalyu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2021/12/Наталя.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.