- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Шановні друзі!

Posted By Модератор On 03.12.2021 @ 12:32 In Самоврядування,Свята | No Comments

5 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтера. Ці люди щодня самовіддано допомагають іншим, рятують життя тисячам нужденних.

У останні роки українські волонтери зробили величезну та надважливу справу – допомогли створити нове українське військо. Вони стали надійним тилом для наших добровольців, а зараз забезпечують бійців на передовій новітньою оптичною технікою, медикаментами та одежею. Цим вони рятують сотні життів щодня та допомагають захистити Україну від агресора.

Але волонтери рятують життя не тільки на фронті. Десятки дітей отримують високоякісне лікування саме завдяки зусиллям волонтерів. Вони допомагають людям з обмеженими можливостями повірити у себе та знайти себе у житті.

Українські волонтери змінюють країну не лише своєю добротою та надлюдською працею. Волонтери ініціюють зміни у сотнях міст, підштовхують владу до змін за європейським взірцем.

Наші волонтери – це справжні патріоти з незламним духом, взірець для майбутніх поколінь. Прийміть мою щиру подяку за вашу тяжку працю та привітання з нагоди вашого свята!

Щороку, 7 грудня, в Україні відзначають День місцевого самоврядування.

Це свято всіх, котрі мають сміливість брати на себе відповідальність за розвиток нашого краю, готові інвестувати в нього свій час, енергію і сили. Хто прагне рухатися вперед і веде за собою інших. Децентралізація відкрила для місцевого самоврядування нові можливості.

На території Надвірнянщини створені 8 спроможних громад. Кожна з них має шанс стати однією з найкращих. А кожен її керівник, кожен депутат місцевої ради – шанс бути одним з найефективніших обранців чи посадовців.

Бажаю усім, хто працює на благо людей, міцного здоров’я, невичерпної енергії, рішучості та оптимізму. Успіхів в усіх починаннях!

Зі святом!

Володимир ПАСЬКО,

голова районної

державної адміністрації.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/12/shanovni-druzi-2/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.