- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Шановні жителі Ланчинської територіальної громади!

Posted By Модератор On 30.12.2021 @ 14:18 In Акцент,Свята | No Comments

Засилаю найсердечніше вітання і віншування з нагоди Новоріччя і Різдва Христового. Зичу, щоб колядки та вертепні дійства, в яких славлять народження маленького Ісусика, сповнювали серця добротою і щедрістю, а розум – незгасною енергією та плідними задумами для розбудови громади.

o_1dtlesgui1jcmrvira1e6n1rcl8s [1]

Різдво Христове є особливим для кожного християнина, уособлюючи переродження і переосмислення багатьох людських цінностей, таких, як віра, добро, християнська мудрість і послушність. Чудові колядницькі переспіви у всіх закутках нашої громади нехай віщують для нас найкраще і тільки приємні емоції. Хай Ваші серця будуть зігріті любов`ю і теплом, домівки наповняться позитивом і Господнім благословенням, а очі світяться щастям. Колядуймо, радіймо та вірмо у кращий завтрашній день і подолання всіх негараздів та викликів сьогодення!

Хай Свят-вечір у дім ваш прийде,// Радість, ласку усім принесе.// За столом, де Різдвяна кутя,// У цей вечір збереться сім`я.// Засміється на небі зоря –// Народилося Боже Дитя!// Своїми руками весь світ обіймає!// З Новим роком! Христос ся рождає!

З великою шаною

Ланчинський селищний голова

Надія ДАНИЛЮК.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/12/shanovni-zhyteli-lanchynskoji-terytorialnoji-hromady/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2021/12/o_1dtlesgui1jcmrvira1e6n1rcl8s.gif

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.