- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Шановні жителі Ворохти і Татарова та гості нашої Ворохтянської територіальної громади!

Posted By Модератор On 30.12.2021 @ 13:57 In Акцент,Свята | No Comments

Стоїмо на порозі прекрасних зимових свят – Нового року і Різдва Христового. Це той час, коли кожна людина повертається у зимову казку, очікуючи дива, пов`язаного з новим життям і новим щастям, коли повітря дихає святістю і величчю Різдвяної ночі, яка подарувала світові Ісуса.

З Різдвом Христовим [1]

31 грудня наш славний край, як і вся Україна, проводжатиме ще один рік, непростий і нелегкий. Але я переконаний, що він запам`ятається нам не лише сумними подіями, пандемічним коронавірусом, але й нашими здобутками, результативною працею для розвитку рідних громади, краю, держави.

Саме нинішня ситуація засвідчила кожному із нас, що в цьому нелегкому вирі подій можна вижити й досягти успіху лише тоді, коли міцно зберігати традиційні сімейні цінності, твердо і послідовно дотримуватися засад християнської моралі.

Тож у світлу мить наближення радісного Різдва щиро бажаю кожному людського щастя, щоб Ісус своєю Божественною силою оберігав нас, наші родини від усього злого, від спокус і допомагав нам долати виклики теперішньої доби.

Хай Вам Різдво та Новий рік

Несуть достаток на поріг!

Нехай оселя повниться

Дзвінкою колядою

На радість, на добро

Й щасливу долю!

З пошаною

Олег ДЗЕМ`ЮК,

Ворохтянський селищний голова.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/12/shanovni-zhyteli-vorohty-i-tatarova-ta-hosti-nashoji-vorohtyanskoji-terytorialnoji-hromady-2/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2021/12/З-Різдвом-Христовим.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.