- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Вельмишановні краяни!

Posted By Модератор On 30.12.2021 @ 14:42 In Акцент,Свята | No Comments

Із задоволенням та щирістю як Ваш земляк і керівник потужного підприємства, на якому сумлінно упродовж років трудяться сотні жителів Надвірнянщини, приєдную своє Новорічно-віншувальне слово.

Дякуймо Господеві, що попри всі виклики і тривоги дарував мир нам і нашій Державі. Дякуймо нашим захисникам і захисницям, котрі своєю мужністю, відвагою, високим почуттям громадянського обов`язку боронять східні рубежі України від ворожих зазіхань.

Втерковецький_2 [1]

І в новорічну пору, і в час передріздвяний, і в благодаті Свят-вечора та божественного Христового Різдва у своїх молитвах і щирому прагненні наповнити своє людське єство милосердям, щирістю і благородними чеснотами, отримуємо можливість ще ближче стати до Господа, відкрити своє серце й душу християнським споконвічним, незамуленим істинам і чеснотам, ще сильніше укріпитися християнською вірою, що добро повсякчас мусить перемагати зло, як би непросто при цьому доводилося.

Цьогорічний 30-літній державницький ювілей Незалежності України переконує нас у тому, що коли ми єдині, коли свою працю, розум і здібності кладемо на вівтар Вітчизни, коли сповідуємо християнську мораль, то отримуємо ще більше сили для розбудови Держави, для її повнішого визнання в європейській та світовій спільноті. На прикладі очолюваного виробничого об`єднання «Карпати» переконуюсь, що при великому бажанні, господарському підході, вчасному реагуванні на суспільні виклики, врахуванні сьогоденної ситуації і перспективи, можна ефективно газдувати. А звідси і нові робочі місця, які пропонуємо, і на які запрошуємо трудитися на нашому підприємстві шановних прикарпатців, а також упевненість у завтрашньому дні, і позитив соціальних перемін, і сімейна радість.

Щиро віншую жителів Надвірнянщини, передусім, мого родинного села Перерісль і сіл, які входять у Переріслянську територіальну громаду! Нехай рік Новий принесе Вам особисто, у Ваші сім`ї, родини, оселі мир і спокій та Господнє благословення! Нехай Різдвяна зірка наповнює Вас теплом, радістю і щастям!

Христос рождається! Славімо Його!

З повагою

генеральний директор ДП «ВО «Карпати» Дмитро ВТЕРКОВСЬКИЙ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2021/12/velmyshanovni-krayany-2/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2021/12/Втерковецький_2.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.