- Народна Воля - http://volya.if.ua -

На дорозі державного значення у Тисменичанах – новий світлофор

Posted By Модератор On 14.01.2022 @ 16:16 In Новини | No Comments

Безпека дорожнього руху є пріоритетом у плануванні й організації роботи Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області. Важливо, що такий підхід є і в місцевому самоврядуванні. Як приклад – Івано-Франківська територіальна громада.

За кошти із місцевого бюджету в перші дні Нового року влаштовано новий світлофорний об’єкт у Тисменичанах на дорозі державного значення Т-09-06 Івано-Франківськ – Надвірна. Торік на цій дорозі такий світлофор встановили і в селі Березівка.

Через інтенсивний рух транспорту для покращення безпеки дорожнього руху та в рамках поточного ремонту дороги Т-09-06 Івано-Франківськ – Надвірна за кошти Державного бюджету, тобто кошти платників податків, за Національним проектом Велике будівництво здійснено низку інших заходів. Зокрема: влаштували 200 м нових пішохідних доріжок та 800 м тротуару в Березівці, 1700 м пішохідних доріжок у Тисменичанах та 3020 м пішохідних доріжок і тротуарів – у Назавизові; на всій протяжності дороги – 26,7 км – влаштовано в’їзди у двори, 9 – у Тисменичанах; а також влаштовано перильне огородження біля школи в Березівці і Тисменичанах, заїзні кишені та посадкові майданчики в населених пунктах уздовж дороги, майданчик для відстоювання транспортних засобів у Березівці; влаштовано примикання до основних вулиць і сполучення із місцевими дорогами; виконали горизонтальну дорожню розмітку, пішохідні переходи, впорядкували узбіччя, кювети, встановили нові дорожні знаки, повідомила Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/01/na-dorozi-derzhavnoho-znachennya-u-tysmenychanah-novyj-svitlofor/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.