- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Надвірнянська громада візьме участь в експериментальному проекті

Posted By Модератор On 14.01.2022 @ 16:17 In Новини | No Comments

Міністерство соціальної політики України наказом від 23 грудня 2021 року № 721 «Про участь територіальних громад у реалізації експериментального проекту та апробації» визначило громади, які візьмуть участь у експериментальному проекті з організації в громадах соціальної роботи із сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення або перебувають у складних життєвих обставинах. Серед них 5 громад Івано-Франківської області: Верховинська селищна, Надвірнянська, Калуська, Коломийська та Рогатинська міські територіальні громади.

У рамках цього проекту громади, зокрема, отримають транспортні засоби і комп’ютерне обладнання, що посилить спроможність фахівців із соціальної роботи надавати допомогу вразливим групам населення. Окрім технічного забезпечення, фахівці цих громад пройдуть навчання щодо організації соціальної роботи і надання соціальних послуг жителям.

Експериментальний проект реалізує Міністерство соціальної політики України в рамках проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» за підтримки Світового банку, пише Надвірнянська РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/01/nadvirnyanska-hromada-vizme-uchast-v-eksperymentalnomu-proekti/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.