- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Пастирський візит владики Василія у Битків

Posted By Модератор On 28.01.2022 @ 12:07 In Духовність | No Comments

23 січня Кир Василій Івасюк, єпарх Коломийський УГКЦ, завітав на парафію Успіння Пресвятої Богородиці смт. Битків Пнівського протопресвітеріату.

У часі Божественної Літургії преосвященному владиці Василію співслужили о. Володимир Чорноокий (адміністратор парафії Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ смт. Битків), о. Петро Гедзик (сотрудник парафії Успіння Пресвятої Богородиці смт. Битків) та о. Іван Гедзик (адміністратор парафії … с. Гвізд).

Владика Василій зазначив: «Це – Син мій любий, що його я вподобав» (Мт.3:17). Ці слова запрошують кожного з нас покладатися в усьому тільки на Бога – нашого Батька. У першу чергу подякуймо Богові, що ми можемо називатися Дітьми Божими, бо слова, які лунають з Неба «Це Син мій любий, що його я вподобав» (Мт.3:17), торкаються кожного з нас. І можливо це є той день, коли кожна людина, яка прийняла Хрещення, повинна собі усвідомити, що вона є любленою, бажаною, навіть, якщо її покинули рідні і друзі, то вона все таки не почувається самотньою. Господь її любить, приймає та заохочує, щоби людина змінила своє життя».

У цей день сотрудник парафії Успіння Пресвятої Богородиці смт. Битків о. Петро Гедзик відзначав свій 30-літній ювілей.

«Кожне биття твого серця – це голос Бога, Котрий каже, що вас любить. Задумайтеся, скільки разів Господь сказав сьогодні у день вашого народження, що ви Його улюблений син. Не соромтеся Бога і ніколи не зречіться Його», – звернувся до іменинника Преосвященний владика Василій і привітав його з днем народженням, а також вручив вітального листа, повідомила пресслужба Коломийської єпархії УГКЦ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/01/pastyrskyj-vizyt-vladyky-vasyliya-u-bytkiv/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.