- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Перемоги ліцеїстів «Престижу» у Харкові

Posted By Модератор On 14.01.2022 @ 16:19 In Новини | No Comments

Нещодавно учні Надвірнянського ліцею «Престиж» змагалися у Всеукраїнській учнівській інтернет-олімпіаді з економіки у 2021/2022 навчальному році у Харківському національному університеті ім. В.Н. Каразіна.

Перший відбірковий етап складався з двох турів. Проводили його дистанційно на базі платформи Moodle. На початку змагань, які розпочались у листопаді, стартували 456 учнів майже з усіх областей України. У другому турі (розв’язування економічних задач) залишилось понад 200 учнів. А за сумою набраних балів виявили 60 учнів, яких і запросили у Харків на фінал.

Усі 8 фіналістів інтернет-олімпіади з економіки з Івано-Франківської області, як виявилось, є учнями Надвірнянського ліцею «Престиж». Це, зокрема: одинадцятикласниця Христина Шовгенюк та десятикласники Тетяна Некрас, Аліна Багрійчук, Ангеліна Татарчук, Валерія Ніколаєва, Андрій Слободян, Артем Охотник, а також дев`ятикласниця Неоніла Павлів, котра змагалась зі старшими учнями, бо 9-й клас окремо не виділяли.

Щоб скористатись запрошенням на фінальні змагання у Харкові, команді довелось вирішити ряд організаційних і фінансових питань. У цьому отримали допомогу від начальника управління освіти Надвірнянської міської ради Тетяни Дзем’юк, головного спеціаліста Лілії Івасик та директора ліцею Олександра Бакая. Частину фінансових витрат взяли на себе батьки учнів, пише ліцей «Престиж».

Команда ліцеїстів під керівництвом учителя економіки Олега Ковальчука і педагога-організатора Алли Волошинович прибула у Харків, попередньо відвідавши Київ, і успішно виступила на фіналі інтернет-олімпіади.

І хоча основні призові місця залишились у господарів-харків’ян, учениця 10 класу Ангеліна Татарчук здобула диплом переможця ІІІ ступеня. Інші – стали дипломантами-фіналістами.

Учні та вчителі, крім навчальних змагань, змогли відвідати цікаві місця у Києві та Харкові, здійснити екскурсії у музей археології та зоопарк Харкова.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/01/peremohy-litsejistiv-prestyzhu-u-harkovi/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.