- Народна Воля - http://volya.if.ua -

ЗАЯВА ПРО НАМІРИ

Posted By Модератор On 14.01.2022 @ 15:18 In Оголошення | No Comments

1. Інвестор (замовник): ТОВ «Буковель».

2. Місце розташування майданчика будівництва: територія підприємства ТОВ «Буковель» у селі Поляниця Надвірнянського району Івано-Франківської області.

3. Характеристика діяльності (об’єкту):

Нове будівництво аквапарку на території ТК «Буковель» у складі: будівля аквапарку; автостоянка на 6 м/м; зона висадки пасажирів із туристичних автобусів; майданчик для сміттєзбірників (підземне зберігання). Проектований аквапарк пропускною здатністю 1100 осіб буде розташовуватись у 4-поверховій будівлі у складі: зона аквапарку (басейни та гірки, зони відпочинку і СПА); гардероб на 1590 місць; торгівельні, офісні та адміністративні приміщення; заклади харчування на 128 пос/місць; пральня і технічні приміщення (енергетичний блок, блок управління, диспетчерської, охорони, комутаційне приміщення, насосної АСПГ, резервуари для води басейнів та гірок аквапарку, хлораторна, приміщення контролю якості води басейнів, резервуар для води, кімната управління, кімната рятувальників).

Транскордонний вплив від проектованої діяльності буде відсутній.

4. Соціально-економічна необхідність планової діяльності: влаштування нового сучасного спортивного комплексу для потреб туристів і місцевих жителів; створення нових робочих місць, що сприятиме збільшенню зайнятості місцевого населення; сприяння розвитку туристичної галузі й економіки району та збільшення податкових надходжень у місцевий бюджет.

5. Потреба в ресурсах при будівництві й експлуатації проектованого об’єкта:

• Земельних: будівництво виконують у межах існуючої території ТОВ «Буковель» загальною площею 3,7554 га, у т. ч. площа ділянки, задіяна під будівництво й обслуговування аквапарку, становить 1,7592 га та 7889,000 м кв відводиться під проектовану забудову.

• Енергетичних: 43800,0 тис. кВт*год/рік електроенергії від існуючих інженерних мереж підприємства.

• Водних: 175.300 тис. м куб./рік води питної якості від існуючих систем госппобутового водопостачання підприємства.

• Трудових: 100 осіб адміністративного та технічного персоналу.

6. Транспортне забезпечення (під час будівництва й експлуатації): під час будівництва залучать автомобільний транспорт та спецтехніку відповідних будівельних організацій, під час експлуатації – не потрібно.

7. Екологічні й інші обмеження планової діяльності: в межах нормативних вимог чинного законодавства України.

8. Необхідна еколого-інженерна підготовка і захист території: не передбачаються.

9. Можливі впливи планової діяльності:

• Повітряне середовище – викиди в атмосферне повітря викидів вихлопних газів від автотранспорту, що пересуватиметься на території відкритої автостоянки. Викиди міститимуть забруднюючі речовини – оксиди азоту (в перерахунку на діоксид азоту), оксид вуглецю та граничні вуглеводні. Перевищень нормативних значень гранично допустимих концентрацій (ГДКн.п.) забруднюючих речовин в атмосферному повітрі та утворення зони забруднення в районі розташування проектованого аквапарку не очікується. Проектними рішеннями передбачається дотримання всіх діючих нормативних вимог щодо забезпечення якості атмосферного повітря та охорони його від забруднення.

• Водне середовище – утворення забруднених стоків, які потрібно перед скидом очистити і привести до нормативних вимог.

• Клімат і мікроклімат, грунти – не передбачається.

• Рослинний і тваринний світ, заповідні об’єкти – не передбачається.

• Навколишні соціальне та техногенне середовища – не передбачається.

10. Відходи виробництва, можливість їх повторного використання, утилізації та знешкодження: утворення твердих побутових і виробничих відходів від життєдіяльності персоналу та відвідувачів комплексу. Усі утворені відходи сортуватимуть та направлятимуть на утилізацію чи вторинну переробку відповідно до чинних нормативних вимог.

11. Об’єм виконання ОВНС: у повному обсязі згідно з вимогами ДБН А.2.2-1-2003 зі змінами.

12. Участь громадськості: з питаннями та пропозиціями звертатись протягом 30 днів від дати опублікування заяви про наміри у ЗМІ в органи місцевого самоврядування.

Генпроектувальник: ТзОВ «ІП «КОМФОРТБУД».

Замовник: ТзОВ «Буковель».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/01/zayava-pro-namiry-4/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.