- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Встановлюють причини займання автомобілів

Posted By Модератор On 25.02.2022 @ 11:00 In Кримінал | No Comments

За фактами умисних пошкоджень транспортних засобів у Надвірнянському районі та Богородчанах поліцейські розпочали кримінальні провадження. Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

18 лютого в опівночі Надвірнянське районне управління поліції повідомили про загорання двох транспортних засобів у селі Пнів: мікроавтобус Mercedes Sprinter загорівся на вулиці Лани, а Volkswagen T4 – на вулиці Франка. Ще одне повідомлення про займання автомобілів надійшло до богородчанських поліцейських о 3-й годині ночі. Встановлено, що у Богородчанах на автостоянці на вулиці Шевченка вогнем пошкоджено три мікроавтобуси Mercedes Sprinter.

На кожній із цих подій працювала слідчо-оперативна група, оперативні працівники та спеціалісти-криміналісти. Внаслідок пожеж ніхто з людей не постраждав.

Поліцейські проводять невідкладні розшукові заходи, опитують можливих свідків та очевидців події, встановлюють наявність камер відеоспостереження. Наразі призначено ряд відповідних експертиз, у ході яких встановлюватимуть причини загорань транспортних засобів. Проте попередня версія займання – підпали.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення чи пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває, поінформував сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/02/vstanovlyuyut-prychyny-zajmannya-avtomobiliv/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.