- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Делятинська селищна рада: «Закрийте небо над Україною»

Posted By Модератор On 11.03.2022 @ 12:02 In В обороні держави,Світ,У часі війни,Україна | No Comments

5 березня 2022 р. на 19-ій позачерговій сесії Делятинської селищної ради восьмого скликання депутати схвалили звернення Делятинської селищної ради до урядів країн-членів НАТО, Президента Сполучених Штатів Америки, Президента Франції, Канцлера Німеччини, послів усіх держав світу щодо необхідності закриття неба над Україною!

Сьогодні ми, люди усього світу маємо бути єдині. Закрийте небо над Україною, а ми вам відкриємо своє серце!, звертається Делятинська територіальна громада.

Пасічнянська сільська рада вимагає закрити небо над Україною

5 березня 2022 року на почерговій XV сесії Пасічнянської сільської ради депутати одноголосно схвалили звернення до урядів країн-членів НАТО, Президентів Сполучених Штатів Америки та Франції, Канцлера Німеччини, послів усіх держав світу про закриття неба над Україною.

«Ми, депутати Пасічнянської сільської ради, звертаємось до Вас з вимогою про невідкладне закриття неба над Україною.

Вже десяту добу російські війська обстрілюють та знищують ключові об’єкти інфраструктури України, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням авіації, балістичних ракет, алтилерії, реактивних систем залпового вогню. Сотні мирних громадян України вже загинуло.

Від імені мільйонів українців, які 24 лютого 2022 року сидять в укриттях та бомбосховищах, від імені тих які воюють за свободу Європи у пам’ять понад дві тисячі цивільних громадян та від тих хто вже загинули від російського бомбардування , ми закликаємо Вас закрити небо над Україною», – йдеться у зверненні, повідомила Пасічнянська ТГ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/03/delyatynska-selyschna-rada-zakryjte-nebo-nad-ukrajinoyu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.