- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Засідання районного оперативного штабу

Posted By Модератор On 04.03.2022 @ 12:22 In В обороні держави,У райдержадміністрації,У часі війни | No Comments

На засіданні оперативного штабу 27 лютого під головуванням голови Надвірнянської райдержадміністрації-начальника районної військової адміністрації Володимира Паська повідомили, що районна військова адміністрація (РВА) продовжує забезпечувати роботу об’єктів критичної інфраструктури.

З метою координації діяльності формування та забезпечення охорони Надвірнянського району в умовах воєнного стану голова РДА-РВА призначив Євгена Боднарчука комендантом району.

Начальник Надвірнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Луцюк доповів про хід загальної мобілізації в районі. За його словами, оповіщення проводять і надалі. Хлопці йдуть як за повістками, так і самі. Районний терцентр комплектування та соціальної підтримки працює у посиленому режимі. Щоденно з центру комплектування відправляють у військові частини по три автобуси військовозобов’язаних.

Командир 76- го батальйону територіальної оборони району Іван Гусаревич доповів про охорону важливих об’єктів критичної інфраструктури. Також на в’їздах та виїздах у Надвірнянському районі працюють блокпости. Спільно з поліцією залучають громадськість до патрулювання міста, райцентру та району. Тероборона матиме однострійну форму з розпізнавальними знаками. Підрозділи Сил тероборони забезпечені зброєю і боєприпасами. Також дано завдання: голови територіальних громад повинні формувати резерв продуктів харчування.

На засіданні оперативного штабу Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович заявив про готовність трьох міст-побратимів європейських країн надати гуманітарну допомогу.

Нагадуємо, на території району продовжується комендантська година, під час якої з 22.00 до 07.00 год. ранку забороняється перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень особи.

Звертаємося до краян: залишайтеся вдома – це допоможе у випадку тривоги відразу ж вийти до місць укриття. Якщо ви побачили невідомих осіб, наклейки, позначки чи мітки на будинках чи на дорожньому покритті – негайно телефонуйте на 102.

Ми разом переможемо! Слава Україні! Смерть ворогам!


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/03/zasidannya-rajonnoho-operatyvnoho-shtabu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.