- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Подяка країнам Європи

Posted By Модератор On 22.04.2022 @ 11:32 In Вдячність,Новини | No Comments

Надвірнянська міська рада щиро вдячна усім благодійникам - країнам Європи, які особливо активно допомагають у боротьбі проти росії. Зокрема: голові Прудніківського повіту Радославу Рошковському, місту-побратиму, бурмістру м. Пруднік (Польща) Гжегошу Завішляку; містам-побратимам: Шомкута-Маре (Румунія) і прімеру Георге-Іоан Буда; м. Крнов (Чехія) і бурмістру Томашу Граділу; Німеччині, меру міста Нортхайму Simon Hartmann та усім жителям селищ Хохенгамельн та Хідешейм; Італії, меру міста Сан-Джустіно Paolo Fratini Sindaco та усім жителям за гуманітарну допомогу для нашої країни. А також волонтерам: Уршулі Теодороу, Марчелло Фортуна, Паола Чеккаліні, Массиміліана Россі, Наталії Рут, Кшиштофу Мрозу, Wanda Jakimko, Моніці Дудові та добродійникам із США Леслі Нолан.

Дякуємо за такий необхідний вантаж із продуктами харчування, засобами гігієни, кормами для тварин, одягом, дитячим харчуванням та медичними препаратами. Це велика підтримка для нас! Це підтвердження того, що ми не самі в цій боротьбі. Дякую за співпрацю та постійну підтримку!

У коробках з гуманітарною допомогою від закордонних партнерів постійно знаходимо малюнки із серцями любові до України від дітей з Європи. Їхня творчість і щирість надихає та надає сили. Дякуємо вам, дітки, ми обов’язково переможемо! Хай ця допомога служить на благо та допомагає нам на шляху до омріяної перемоги!, йдеться у повідомленні міської ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/04/podyaka-krajinam-evropy-2/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.