- Народна Воля - http://volya.if.ua -

У руках із зброєю, із мікрофоном кується перемога

Posted By Модератор On 20.05.2022 @ 12:23 In Благодійність,В обороні держави,Новини | No Comments

Цьоготижневого вівторка у рамках концертно-благодійного туру «Бій за Україну» на майдані Шевченка у Надвірній виступив національний президентський оркестр (худ. керівник – народний артист України Анатолій Молотай, диригент – підполковник Максим Гусак; солісти Вікторія Осадчук та Сергій Гурець).

оркестр [1]

До цієї грандіозної акції долучилися, зокрема, і народні артисти України – сестри Леся і Галина Тельнюк, а також заслужена артистка України, мисткиня обласного музично-драматичного театру ім. Івана Франка, наша землячка Олеся Пасішняк та відомий хор «Феліціо» під орудою Наталії Байдак із Надвірної.

Мета проведення благодійного концерту – збір коштів на потреби ЗСУ. Водночас у Надвірній пожертви адресують і пораненому військовослужбовцю ЗСУ Григорію Чернявському, про що наприкінці концертного дійства повідомив начальник відділу культури міської ради Олександр Зварчук.

Неймовірно насичена програма класичними і сучасними, народними, естрадними і духовними пісенно-музичними творами не залишила нікого байдужим. Та найвищим імпульсом єдності стали патріотичні пісні, передусім, гімн УСС «Ой у лузі червона калина…» та «Батько наш – Бандера, Україна – мати!».

«Популяризація української мови, культури та традицій важлива у будь-який час. Національний президентський оркестр дав концерт для Надвірнянської міської територіальної громади і гостей міста. Під час концерту відбувався благодійний збір коштів для бійця ЗСУ Чернявського Григорія, родом із Надвірної. Під час концерту зібрано 27 тис. грн.», зазначив міський голова Зіновій Андрійович та висловив щиру вдячність усім благодійникам, а також подякував Богові та Збройним Силам України за спокій, за мирне небо!

Усі учасники цієї мистецької імпрези запричастилися високим духом і налаштувалися на подальшу щоденну працю задля наближення перемоги над рашизмом. Бо, якщо сильний тил – то і сильна наша рідна Українська Армія. Бій за Україну триває!

Наш кор.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/05/u-rukah-iz-zbrojeyu-iz-mikrofonom-kujetsya-peremoha/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2022/05/оркестр1.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.