- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Дякуємо медичним працівникам та волонтерам за людяність і щиру працю

Posted By Модератор On 17.06.2022 @ 12:26 In Медицина,Новини | No Comments

19 червня – день медичного працівника.

Щиро вітаємо всіх працівників і ветеранів медичної галузі Надвірнянщини

У Надвірнянській лікарні лікують і проводять діагностику урологічних та ЛОР захворювань

Урологічні та отоларингологічні профілі перейшли у склад хірургічного відділення, яке знаходиться на 4-му поверсі КНП «Надвірнянська ЦРЛ» Надвірнянської міської ради і проводять лікування й діагностику урологічних та ЛОР патологій різного рівня складності. Застосовують весь об’єм сучасних методів обстеження та малоінвазивного хірургічного втручання на апаратурі експертного класу, поінформувала Надвірнянська центральна райлікарня.

ЦРЛ [1]

На базі хірургічного відділення фахівці урологічної служби проводять: цистоскопію; катетеризацію і стентування нирок; резекцію (видалення) простати без розрізів; літотрипсію (дроблення) каменів сечового міхура, сечоводів; проставляють (видаляють) простати через невеликий розріз; оперативне втручання з приводу нетримання сечі, новоутворів сечовидільної системи й інші.

Отоларингологічна служба проводить: септопластику; ендонозальну репозицію кісток носа – парацентез; трепанопункцію в/щ пазух; розкриття абсцесів ротоглотки; видалення доброякісних новоутворень лор-органів.

Ми завжди готові вам допомогти.

 

Дякуємо за людяність і щиру працю українцям у Тюрінгії

Керівництво та колектив КНП «Надвірнянська ЦРЛ» Надвірнянської міської ради висловлює свою повагу та вдячність громаді українців у Тюрінгії (Німеччина), пану Василю Вітенко, Наталії Бедій, Оленці Пашкевич та громадській організації «Покутські Ініціативи» за передані ортопедичні вироби у вигляді ортезів. Сьогодні, у час повномаштабної війни із російською федерацією, для лікарні це є дуже необхідні речі.

Висловлюємо слова подяки за Вашу людяність та безкорисливу працю. Ви витрачаєте вільні хвилини на те, щоб комусь допомогти. Низький уклін людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе!

 

SMART-телевізори – для комфортного перебування пацієнтів лікарні

Виконавчий апарат Надвірнянської районної ради передав для КНП «Надвірнянська ЦРЛ» два SMART-телевізори. Сподіваємось, що з такою покупкою час для пацієнтів проходитиме цікавіше. Це потрібний крок для наших пацієнтів і вони повинні почувати себе у комфортних умовах.

Дякуємо Вам за проявлене милосердя і чуйне ставлення до людей, які потребують допомоги!


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/06/dyakujemo-medykam-ta-volonteram-za-lyudyanist-i-schyru-pratsyu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2022/06/ЦРЛ.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.