- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Тримайте з «Народною Волею» стрій інформаційного фронту

Posted By Модератор On 03.06.2022 @ 12:50 In Новини | No Comments

7 червня нашому часопису виповнюється 32-а річниця. Цей літній день 1990-го став точкою неповернення до часів комуністичної диктатури і безбожництва, до замовчувань імен Героїв й істинної історії національно-визвольної боротьби та державотворення.

Думалось і замислювалось тоді, що з кожним днем, місяцем і літами ставатимемо заможнішими – духовно і матеріально, що українців та їхню Незалежну Державу шануватимуть в Європі та світі, що житимемо і творитимемо у мирі, злагоді і згоді. Щоб так остаточно і навіки сталося, мусимо у нинішню добу, уже, на превеликий жаль, 100-ту, позначену й обагрену кров`ю і відданими життями, відстоювати на полі бою з віковічним московитським рашистським загарбницьким режимом із людиноненависницькою ідеологією.

У нинішню годину і добу важлива достовірна інформація, слово, публікація, котрі б підтримували небаченої мужності і героїзм наших воїнів-захисників, волонтерів, усіх, котрі у тилу є надійною підтримкою фронтові. І для цього важливого призначення продовжує свою роботу «Народна Воля».

Звичайно, умови воєнного стану внесли певні корективи у нашу роботу. Але газета виходить, щоправда, раз у два тижні. Зараз триває передплата на 2-е півріччя 2022 року. Залишайтеся з нашим виданням попри всі незгоди і перепони.

«Народна Воля» – третє новостворене місцеве демократичне видання на Прикарпатті (з них два перші уже припинили свою діяльність) у ці і наступні дні та місяці разом з іншими ЗМІ нашого краю надійно тримає інформаційний фронт. І Ваша, шановні передплатники, шанувальники і читачі, підтримка у нинішній час дуже потрібна нам, бо лише у критичних і проблемних ситуаціях та біді пізнаються справжні друзі. Пам`ятаймо про це!

Від імені колективу «Народної Волі» і Надвірнянської первинної організації Національної спілки журналістів України сердечно вітаю колег нашого часопису та ЗМІ, а також членів НСЖУ Надвірнянщини із професійним святом – Днем журналіста (6 червня)!

Вартуймо слово рідне! Вартуймо Україну!

Іван ГРИДЖУК «Народна Воля».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/06/trymajte-z-narodnoyu-voleyu-strij-informatsijnoho-frontu/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.