- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Укомплектовані рюкзаки та балістичні каски надіслали ЗСУ

Posted By Модератор On 17.06.2022 @ 12:40 In В обороні держави,Новини | No Comments

Ми єдині, які гідно даємо відсіч путінізму. Ще від початку війни Надвірнянська громада стала волонтерським хабом, активно почала приймати людей, котрі через активні бойові дії вимушено покинули свої домівки, а також допомагає нашим бійцям.

каски [1]

Зіновій Андрійович, міський очільник, пишається кожним, кого зустрічає, кожним українцем, воїном ЗСУ, волонтерами, які наближають нашу перемогу!

Так, зокрема, активна волонтерська організація «Волонтери Культури» передала 2 рюкзаки та дві балістичні каски для ЗСУ. Комплектація одного такого рюкзака орієнтовно коштує 500 євро.

Щиро дякуємо за допомогу волонтерам Дмитрові Авдєєву та Олександрові Хомяку!

Сформували чергову допомогу для ЗСУ і тероборонівцям

Надвірнянська громада продовжує передавати допомогу для наших військових, бо, допомагаючи власній армії – ми пришвидшуємо нашу перемогу!

Лише цьоготижневого понеділка сформували 4 передачі для ЗСУ.

Наші бійці потужно нищать окупантів, адже за їх спиною надійний тил, який підтримує своїх воїнів.

Управління культури і туризму Надвірнянської міської ради спільно з центральним міським будинком культури передали чергову партію допомоги Надвірнянському батальйону територіальної оборони.

Лоївчани придбали черговий автомобіль

Завдяки нашим односельцям-лоївчанам із американського Чикаго змогли придбати черговий високопрохідний транспортний засіб.

Окрема подяка Василю Том`яку за витрачений час на пошуки згаданої автівки та сприянню у доставці з Німеччини в Україну. Автомашину передали нашому односельцю, воїну ЗСУ.

Захисникам бажаємо швидкої та легкої перемоги, інформує Лоївський старостинський округ Надвірнянської ТГ.

Вони піклуються про переселенців та захисників

Отримали гуманітарну допомогу від волонтерів Благодійного Фонду «За Луганщину», які піклуються про внутрішньо переміщених осіб та наших захисників. Вони привезли продукти харчування та питну воду.

Дякуємо за допомогу, в єдності – наша сила!

Щира вдячність волонтерам Галині та Юрію Кіндратам

Надвірнянці, які на сьогодні проживають у Чехії, міській територіальній громаді передали гуманітарну допомогу. Її обліковують і передають на передову для наших захисників.

Щиро дякуємо волонтерам Галині та Юрію Кіндратам за такі вкрай необхідні речі: медикаменти; розгрузки; рюкзаки; панамки; кросівки; комплект військового одягу (рукавиці, ремінь, панама, футболка, кітель, штани); бандажі; медичні турнікети та продукти харчування.

Українську націю не перемогти! Де б вони не перебували, завжди пам’ятають свій дім, своє коріння. Все – для спільної перемоги!

Військовослужбовцям передали важливі речі

Надвірнянська міська територіальна громада – волонтерський хаб!

Військовослужбовцям Збройних Сил України, які захищають країну від російського агресора, передали: тактичні рукавиці; медикаменти; футболки; засоби гігієни; наколінники; павербанки; ліхтар налобний; продукти харчування; батарейки.

Слава ЗСУ! Слава Україні!

Зібрали кошти на автівку для «Азову»

Із Прикарпаття вирушив автомобіль до українських захисників на передову.

Завдяки волонтерським коштам, до яких долучилися жителі Надвірнянського району та громади, зокрема, тележурналістка ТРК «Надвірна» Світлана Гаєвська зібрала 16 тисяч гривень, які розом із коштами зібраними волонтерами Прикарпаття під орудою Василя Ваньчука, передали представникові полку «Азов» на придбання автомобіля для потреб цього бойового підрозділу!

Потреба у таких автомобілях на фронті неабияка, адже вони регулярно потрапляють під обстріли та знищуються.

Купили металошукач для воїна зі Стримби

За кошти підприємців Надвірнянська міська рада придбала металошукач для бійця, Захисника України із с. Стримба Надвірнянської тергромади.

Дякуємо підприємцям, які активно допомагають громаді та ЗСУ в боротьбі за Незалежність України, за волю нашої держави.

Спільно – до перемоги над рашизмом!

За матеріалами Надвірнянської міської ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/06/ukomplektovani-ryukzaky-ta-balistychni-kasky-nadislaly-zsu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2022/06/каски.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.