- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Зустрілись у футбольному поєдинку і підтримали ЗСУ

Posted By Модератор On 17.06.2022 @ 12:50 In Благодійність,Спорт | No Comments

У неділю, 12 червня, у рамках благодійного товариського матчу на футбольному полі у Надвірній зустрілись футбольні команди «Бескид» (Надвірна) – «ЗСУ Прикарпаття» (Івано-Франківськ), частина яких захищає Україну на фронті.

спорт [1]

Його мета – зібрати кошти для Збройних Сил України. Такі футбольні доброчинні зустрічі у нашій громаді у воєнний період проводитимуть і надалі, розповів голова Надвірнянської районної асоціації футболу Руслан Нестерук.

Гра видалась видовищною, непередбачуваною і напруженою, команди не поступались одна одній. Першими відкрили рахунок «ЗСУ Прикарпаття», але господарі поля – надвірнянські «бескидівці» – забили суперникам гол. Тому матч закінчився нічийним рахунком – 1-1.

За футбольним поєдинком спостерігав гість із Німеччини Манфред Кайм. Він зізнався, що захоплюється українцями, котрі різними методами допомагають своїй армії, а також переконаний, що ми переможемо жорстокого російського ворога й Україна буде в Євросоюзі.

Того дня зібрали 3 тисячі 306 гривень.

Міський голова Зіновій Андрійович наголосив, аби жителі і гості нашого міста Надвірна активніше долучалися до таких благодійних заходів, щоб допомогти нашій Армії.

Маленькими кроками – до великої мети!

Вл. інф.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/06/zustrilys-u-futbolnomu-pojedynku-i-pidtrymaly-zsu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2022/06/спорт.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.