- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Ігор Осташук – новий керівник ДП «Надвірнянський лісгосп»

Posted By Модератор On 15.07.2022 @ 12:08 In Акцент,Новини | No Comments

На посаду тимчасово виконуючого обов’язків директора державного підприємства «Надвірнянське лісове господарство» Ігоря Ярославовича ОСТАШУКА на виконання наказу Державного агентства лісових ресурсів України №238-к від 6 липня 2022 р. офіційно представив перед колективом 8 липня Сергій Кокоць, начальник Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства.

291958828_5081943921902059_ [1]

Сергій Кокоць зазначив, що у час війни ресурсні регіони повинні працювати як за себе, так і за східно-південні області нашої країни, де тривають бойові дії. Посадовець сподівається, що новий керівник справиться з поставленими завданнями і виведе підприємство на високий рівень.

Натомість для Ігоря Осташука як колектив, так і Надвірнянське лісове підприємство не є чимось новим. Професійну кар’єру лісівника молодий керівник починав саме тут. Він пройшов трудовий шлях від майстра лісу до головного лісничого.

Сьогодні лісова галузь виконує надзвичайно важливе завдання – зміцнює економіку держави. Лісівники повинні ще більше зосередитись на виконанні своїх професійних обов’язків, наголосив Сергій Кокоць. Адже в Україні п’ятий місяць триває повномаштабна війна з російським окупантом. Не менш важливою є допомога українським військовим. П`ять тисяч лісівників сьогодні захищають на фронті Батьківщину, з них 183 особи з підприємств Івано-Франківського обласного управління у лавах ЗСУ, ті, котрі в тилу, займаються волонтерством і підтримують бійців, зокрема, передали для їх фронтових потреб 44 автомобілі.

Керівник обласного управління прокоментував ситуацію щодо укрупнення лісгоспів у рамках реформування галузі. Наразі, це питання залишається відкритим, проте об’єднання підприємств має відбутися свідомо і безболісно, у результаті якого залишиться, як і досі, наповнення місцевих бюджетів за місцем знаходження лісгоспів та не буде допущено скорочення кількості працівників у період воєнного часу.

Довідково: Осташук Ігор Ярославович народився 20 серпня 1984 року в с. Зелена Надвірнянського району. Закінчив Сторожинецький лісовий технікум. Здобув дві вищі освіти: у Чернівецькому національному університеті ім. Юрія Федьковича (спеціальність «еколог навколишнього середовища та заповідної справи») і Прикарпатському національному університеті ім. Василя Стефаника (спеціальність «лісове господарство» за освітнім ступенем «магістр»). Працював лісничим Зеленського лісництва ДП «Надвірнянський лісгосп» і головним лісничим ДП «Надвірнянський лісгосп» та ДП «Гринявський лісгосп» (Верховинський район). Трудовий стаж Ігоря Осташука у лісовому господарстві – 19 років, інформує ДП «Надвірнянський лісгосп».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/07/ihor-ostashuk-novyj-kerivnyk-dp-nadvirnyanskyj-lishosp/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2022/07/291958828_5081943921902059_.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.