- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Літературній студії «Бистрінь» – 35

Posted By Модератор On 01.07.2022 @ 12:47 In Акцент,Свята,Творчість | No Comments

Нам – 35! Ми молоді. Всі без винятку, навіть сивочолі, а тим більше наші завжди юні «бистрінки». Еліксиром нашої спільної молодості є творчість і наші зустрічі у літстудії у приміщенні юнацької бібліотеки у Надвірній, сама назва якої спонукає бути нас завжди бути молодими.

Таку атмосферу створив ще світлої пам’яті наш літературний батько Нестор Чир, завдяки якому ми завжди не тільки називалися, а й почувалися літературною родиною. Відзначення нашого 35-ліття мало б бути урочистим, а з нагоди ювілею друком вийшла б наша спільна антологія. Та в умовах війни не до святкувань. Але ми не падаємо духом і віримо, що гідно відзначимо нашу річницю, коли Україна з Божою поміччю переможе ворога. Натомість, у цей нелегкий час, ми не складатимемо нашу зброю – слово, зокрема, запустимо у соцмережі літературний флешмоб і т. п.

Вітаю всіх нас і шанувальників творчості «Бистріні»! Насамперед бажаю перемоги, миру та Божого благословення! Хай наша Мама Україна буде вільною і щасливою, а все інше додасться!

Олександр БУКАТЮК,

поет, член НСПУ,

керівник та голова правління

ГО «Літстудія «Бистрінь» ім. Н. І. Чира».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/07/literaturnij-studiji-bystrin-35/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.