- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Надали понад 500 адміністративних послуг

Posted By Модератор On 15.07.2022 @ 11:51 In Акцент,Новини | No Comments

Адміністратори Управління надання адміністративних послуг (УНАП) Надвірнянської міської ради, у т. ч. віддалені робочі місця, що знаходяться в старостинських округах, щоденно працюють для забезпечення якісного надання адміністративних послуг громаді. За минулий тиждень Управління надало 502 адміністративних послуг. Зокрема, відновлено роботу реєстру територіальної громади для надання послуг з видачі витягів з реєстру та реєстрації місця проживання.

В Івано-Франківській обласній держадміністрації Управлінню офіційно передали моноблок у межах проєкту «Посилення стійкості громад у Херсонській області – фаза ІІ». Його реалізує ПРООН в Україні за фінансової підтримки уряду Великої Британії, наданої через Посольство уряду Великої Британії в Україні, та у партнерстві з Івано-Франківською ОДА.

Відділ надання адмінпослуг прийняв 16 заяв на витяги з Державного земельного кадастру та 12 – на нормативно-грошову оцінку земельної ділянки. Зареєстрував 8 заяв на погодження маршрутів руху транспортних засобів під час дорожнього перевезення небезпечних вантажів. Адміністратори УНАП прийняли 10 заяв та видали стільки ж витягів з Реєстру будівельної діяльності Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва щодо початку будівництва та введення в експлуатацію будівель житлового фонду. За тиждень зареєстрували 16 актових записів, які містять факти народження, шлюбу та смерті.

Відділ оформлення та видачі паспортів прийняв 49 заяв для виготовлення паспортів громадян України для виїзду за кордон. Видав 40 паспортів громадян України.

Працівники відділу соціальних послуг надали 130 послуг соціального характеру. Найбільш поширеними послугами залишаються: державна соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям, надання матеріальної допомоги, видача гірського посвідчення, допомога при народженні дитини.

Триває робота управління з реєстрації та оформлення допомоги для внутрішньо переміщених осіб. За станом 11 липня на території громади тимчасово проживають 3887 вимушених переселенців. Адміністратори УНАП за тиждень зареєстрували 5 внутрішньо переміщених осіб, вибуло – 12, а також видали 9 довідок про взяття на облік ВПО та оформили 4 допомоги на їх проживання, прийняли 9 заяв на припинення перебування ВПО. Приймаємо заяви на внесення відомостей щодо приміщень приватного житлового фонду, доступних для безоплатного розміщення ВПО. Прийнято 46 заяв на надання компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, повідомило Управління надання адміністративних послуг Надвірнянської міської ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/07/nadaly-ponad-500-administratyvnyh-posluh/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.