- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Дорогі платники податків, шановні ветерани-податківці та працівники Надвірнянської державної податкової інспекції!

Posted By Модератор On 23.08.2022 @ 13:59 In Державність,Україна | No Comments

Адресую Вам найщиріші вітання із національними святами – Днем Державного Прапора і Днем Незалежності України!

200 [1]

Тридцять один рік тому наша держава відновила свою омріяну незалежність, за яку століттями боролися наші діди-прадіди. І зараз наша квітуча Вкраїна та наші співвітчизники проходять важке випробування на міцність і єдність, добросердечність та героїзм. Уже майже двісті днів найкращий цвіт країни – чоловіки та жінки, батьки і матері, сини й дочки, брати та сестри – проливають кров, обороняючи кожен клаптик рідної української землі від російського агресора-окупанта. Дякую мужнім і безстрашним захисникам за їхню незламність, стійкість і патріотизм. Вічна слава полеглим Героям.

Попри нинішні труднощі натхненно працюємо, допомагаємо і тим людям, котрі через бойові дії залишили свої домівки, і нашим найкращим воїнам Збройних Сил України. Завдяки платників податків, підприємців, місцевий та державний бюджети наповнюються, а, отже, сприяють економічній стабільності нашого краю.

Нехай Всевишній зсилає Свої щедрі ласки, дарує міцне здоров`я, додає більше сили, енергії, оптимізму для подальших звершень на шляху боротьби за щасливе майбутнє нашого Прикарпаття й України! Твердо вірмо у перемогу ЗСУ над московським ворогом!

Василь ГНАТЮК,

начальник Надвірнянського ДПІ

Головного управління ДПС в Івано-Франківській області,

депутат Надвірнянської міської ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/08/dorohi-platnyky-podatkiv-shanovni-veterany-podatkivtsi-ta-pratsivnyky-nadvirnyanskoji-derzhavnoji-podatkovoji-inspektsiji/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2022/08/200.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.