- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Поважні акціонери, працівники і ветерани ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття»!

Posted By Модератор On 23.08.2022 @ 14:07 In Державність,Україна | No Comments

У серпневу літню пору приходять найбільші свята нашої державності – День Державного Прапора та День Незалежності України. Щиро вітаємо Вас з іменинами нашої чарівної країни!

dennezalegnosti-04653 [1]

Цьогоріч відзначаємо це прекрасне свято із болем у серці, сльозами на очах, із тугою у душі, але твердою і великою вірою у Божу допомогу, що проженемо ненависного російського ворога, який ступив своїм загарбницьким чоботом на наші родючі, з діда-прадіда оспівані, уквітчані калиновими кетягами та золотавими пшеничними полями, українські землі.

Пишаємось нашими незламними захисницями і захисниками, котрі на передовій дають гідну відсіч російсько-московському ворогові. Схиляємо низько голови перед пам`яттю загиблих Героїв у цій жахливій війні, шануємо їх громадянський подвиг.

Наші працівники трудяться і кують перемогу тут, у надійному тилу, допомагають Збройним Силам України, ведуть волонтерську діяльність, сприяють допомогою внутрішньо переміщеним особам.

Усі здобутки нашого підприємства, краю і держави складаються із трудових внесків кожного із нас. Тому надихаймося своєю незалежністю і вільним миролюбивим духом, працюймо на успіх спільних дій задля активної підтримки воїнів-оборонців, задля якнайшвидшої перемоги над агресором, задля розквіту наших Надвірнянщини, Прикарпаття й України.

Нехай ці національні свята ще більше згуртовують та об`єднують нас у щирій вірі, у гордості за свою націю та державу, у ревній молитві до Господа. Щиро бажаємо Вам і Вашим родинам миру, спокою, добра, достатку, витримки, стійкості та незламності духу.

З пошаною

Ігор ЮРКЕВИЧ,

голова правління

ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття».

Ігор СКОРУПСЬКИЙ,

голова комітету профспілки

ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/08/povazhni-aktsionery-pratsivnyky-i-veterany-pat-naftohimik-prykarpattya-2/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2022/08/dennezalegnosti-04653.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.