- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Дорогі спортсмени і тренери спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву профкому ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття»!

Posted By Модератор On 09.09.2022 @ 12:02 In Свята,Спорт | No Comments

Надвірнянщина завжди славилася людьми, чия фізична міць і спортивна майстерність гармонійно поєднувалися з патріотизмом та любов`ю до України. Особливо це є цінним і помітним у наші дні, коли український народ веде кровопролитну боротьбу за знищення та вигнання з рідної землі російських окупантів.

Ми пишаємося вагомими результатами на спортивній ниві вихованців нашої спортивної школи, завдяки чому вони прославили Надвірнянщину і Прикарпаття на весь світ. Маємо впевненість, що плеяда професійних спортсменів і тренерів і надалі поповнюватиметься за рахунок вихованців спортивної школи олімпійського резерву.

Від усього серця зичимо Вам перемог, виграшних поєдинків, удачі у житті і в спортивних змаганнях. Нехай Вас оминають травми, а тіло та душу сповнює невичерпна енергія і наснага. Бажаємо, щоб у Вас у такій нелегкій праці супроводжували успіх і міцне здоров`я. Нехай Ваше спортивне життя увінчують високі здобутки, а найвищим вінцем успіху стануть нові перемоги на всеукраїнських, європейських та світових першостях і в Олімпійських іграх.

З повагою

Ігор ЮРКЕВИЧ,

голова правління ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття».

Ігор СКОРУПСЬКИЙ,

голова комітету профспілки ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/09/dorohi-sportsmeny-i-trenery-spetsializovanoji-dytyacho-yunatskoji-sportyvnoji-shkoly-olimpijskoho-rezervu-profkomu-pat-naftohimik-prykarpattya/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.