- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Вклоняємось, Тобі, Учителю!

Posted By Модератор On 23.09.2022 @ 12:10 In Освіта,Професійне,Свята | No Comments

Учителю, Ти ниву засіваєш,

Сивієш рано, з зошитом лягаєш

У дощ ідеш, у сніг, у буревій,

І в Тебе втома падає із вій…

Професія учителя найблагородніша серед інших. Вона об’єднує людей щирих помислів і відкритих сердець. Роль такої професії дуже відповідальна. Жодне суспільство не обходиться без фаху педагога. Освітянин зобов’язаний безперервно вдосконалювати свою професійну майстерність, розвивати світогляд, збагачуватися найпрогресивнішими знаннями, особливо сьогодні і в той же час залишатися творчою особистістю, інтелігентом, безкомпромісним світочем національної культури, педагогіки.

Напередодні професійного свята працівників освіти сердечно вітаємо всіх учителів і засилаємо кожному з Вас слова вдячності і великої шани за Вашу педагогічну працю, вірність обраному фаху, що вимагає жертовної самовіддачі і покликання сіяти добре, вічне і мудре.

IMG-3e659951f65441dc0b8f003 [1]

Особливе вітання своїм найкращим і найулюбленішим учителям – Нелі Яківні БУНІЙ та Василю Васильовичу МЕЛЬНИКУ, котрі все своє життя присвятили школі.

Безимени-1 [2]

Неля Яківна – чарівна, талановита учителька математики, відмінник народної освіти, звання «Вчитель методист», заступник директора з виховної роботи Надвірнянської СШ №1, керівник методичної ради творчої групи учителів математики району. Організатор зустрічей-семінарів учителів математики району і міст України з метою обміну досвідом, що підвищувало рівень викладання математики у нашому районі.

Василь Васильович – інтелігентний і поважний учитель фізики, відмінник народної освіти, заступник директора із навчально-виховної роботи Надвірнянської СШ №1, методист райво, директор Надвірнянської СШ №1, заступник начальника відділу освіти.

Велика шана і подяка Вам, дорогі наші наставники! Ми вдячні Вам за те, що дали нам міцні знання, які допомогли втілити у життя наші мрії і досягнути мети, поставленої перед собою.

Дякуємо за невтомну працю, за все, що Ви зробили для нас.

Ми бажаємо Вам міцного здоров’я, здійснення всіх задумів, щоб у Ваших родинах панувало тепло, радість і затишок, прекрасних подій у житті і везіння. Нехай ніколи не підводить Вас здоров’я, а на обличчі завжди сяє привітна усмішка. Мирного неба над головою, оптимізму, енергії та довгих років життя у квітучій та незалежній Україні.

Прийміть від нас квіти поваги і пошани. У низькому поклоні схиляємо голови перед Вами за Вашу працю. Дякуємо долі що Ви у нас є.

 Із вдячністю

випускники Надвірнянської

середньої школи №1, 1967 року випуску.

Розалія Гладун,

Ірина Плитус-Джигринюк,

Мирослава Бабінчук,

Людмила Олійник,

Микола Притула, Валентин Сідий, Степан Остап’юк,

Галина Грицюк, Ольга Савко,

Богдан Николайчук,

Степан Герелишин,

Людмила Марковська –

староста класу.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/09/vklonyajemos-tobi-uchytelyu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2022/09/IMG-3e659951f65441dc0b8f003.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2022/09/Безимени-11.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.