- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Володимир Пасько: «Війна змінює наше життя і розставляє пріоритети»

Posted By Модератор On 23.09.2022 @ 12:03 In У райдержадміністрації | No Comments

20 вересня у Надвірнянській РВА відбулася нарада з головами територіальних громад, старостами старостинських округів й керівництвом Надвірнянського районного територіального центру комплектування (РТЦК) та соціальної підтримки (СП) під головуванням начальника районної військової адміністрації Володимира Паська.

На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Під час наради обговорили питання щодо проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Надвірнянського району та проблемні питання, які виникають у процесі оповіщення жителів.

«Непідготовлених людей на передову ніхто не відправляє. Всі мобілізовані проходять відповідне навчання у той термін, який необхідний для певної військової спеціальності», – сказав начальник Надвірнянського РКТЦ та СП Володимир Козак.

Кожен свідомий громадянин України розуміє, що має стати на захист рідної держави. В Україні і в районі, зокрема, триває мобілізація. Чоловіки від 18-60 років усвідомлюють свою відповідальність та поповнюють ряди Збройних Сил України.

Захист Батьківщини – це наша національна мета і маємо працювати на її реалізацію щоденно. Не тільки держава, а й кожен громадянин, кожна громадянка – на тому рівні, на якому це можливо.

Володимир Пасько подякував всім, хто працює на своєму місці заради спільної Перемоги і наголосив: «Усім серцем хочу, щоби ворога було покарано. Разом до Перемоги!».

Інф. РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/09/volodymyr-pasko-vijna-zminyuje-nashe-zhyttya-i-rozstavlyaje-priorytety/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.