- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Мандрівна фотовиставка «Обличчя логістики Збройних Сил України»

Posted By Модератор On 21.10.2022 @ 11:36 In В обороні держави,Суспільство | No Comments

У Надвірній презентували фотовиставку авторських полотен, на яких зображено працю підрозділів логістики ЗСУ. На світлинах – ремонт озброєння та військової техніки, а головне обличчя тих людей, які не потрапляють в об’єктив фотокамер, а працюють по 15-16 годин на добу і наближають Перемогу України.

Захід відбувається в рамках кампанії «Вірю у Збройні Сили України» на виконання окремого доручення Головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного та з метою зміцнення віри у перемогу над рашистськими загарбниками, підвищення рівня морально-психологічного стану особового складу та підвищення готовності військовослужбовців до виконання бойових завдань і присвячений висвітленню роботи цивільних та військових працівників напряму військової логістики.

Над світлинами працювали троє відомих українських фотомитців: Михайло Лебедєв, Сергій Каташ та Олександр Бабич. «Сталева міць, непохитна воля – такими є українські воїни, які боронять рідну землю. Такими є воїни та цивільні підрозділів логістики Збройних Сил України, які працюють в тилу».

Експозицію світлин розмістили на майдані Шевченка і приурочили до Дня захисників та захисниць України. На них зображені: слюсарі-ремонтники, комплектувальники, електро і газозварювальники, текстильники, токарі, швачки, фрезерувальники, ковалі та інші фахівці технічного забезпечення, саме ці люди повертають боєздатність військової техніки та озброєння.

Виставка мандрівна, до цього, окрім Києва, вже побувала у Житомирі, Вінниці, Шепетівці, Старокостянтинові, Чорткові, а також у Надвірнянщині, зокрема, в Яремчі та Делятині. Помандрує й іншими містами. Митці й надалі працюватимуть з військовими. Адже фотооб’єктив має показати нелегку роботу кожного, хто працює для Перемоги, за повідомленням Надвірнянської РДА.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/10/mandrivna-fotovystavka-oblychchya-lohistyky-zbrojnyh-syl-ukrajiny/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.