- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Освітян Надвірнянщини привітали із професійним святом

Posted By Модератор On 07.10.2022 @ 11:56 In Професійне,Свята | No Comments

День працівника освіти в Україні щорічно відзначають у першу неділю жовтня. Цьогоріч свято припало на 2 жовтня. Напередодні освітян Надвірнянщини з професійним святом привітали начальник районної військової адміністрації Володимир Пасько, голова районної ради Олександр Кеніз, Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович, начальник управління освіти, депутат міської ради Тетяна Дзем`юк.

309613206_191852719890701_3 [1]

На святкування в актовому залі Надвірнянського ліцею № 1 ім. В.Чорновола зібралась освітянська родина Надвірнянської громади. Учителям, вихователям ЗДО, керівникам гуртків подякували за їхню плідну і віддану працю та вручили почесні грамоти й подяки.

«Дорогі освітяни, величезне дякую за Вашу невтомну працю. Саме Ви виховуєте нове покоління українців, яке буде надзвичайно освіченим та конкурентоспроможним. Ви своєю роботою плекаєте любов та повагу до рідної країни у серцях сотень тисяч маленьких українців. Дякую Вам щиро. Перемога буде лише за нами!», – наголосив Володимир Пасько.

– Цей час ставить перед вами великі виклики. Спочатку ми всі разом боролися з пандемією. Дуже нелегко було викладачам знайти можливість донести знання до учнів. Але ми і уявити не могли ті не зрівняні ні з чим труднощі і виклики, які впадуть на ваші плечі після вторгнення російського загарбника на нашу землю 24 лютого. Дякую вам, що прийняли у колективі не тільки наших дітей, а й дітей, які приїхали сюди з інших населених пунктів України, де йшли чи йдуть бойові дії, передаєте їм знання, культуру і мову. Це є наш фронт у тилу. Вітаю всіх зі святом, бажаю добра, злагоди, здоров’я, миру і найголовніше – перемоги, – побажав Олександр Кеніз.

«Професія вчителя неймовірно цінна, адже за кожною великою людиною стоїть учитель, який вклав свою працю, знання, навички чи навіть просто вірив у тебе і надихнув! Висловлюю щиру подяку кожному вчителю Надвірнянської міської територіальної громади – за Вашу роботу, за Вашу увагу, за Ваш професіоналізм, за те, що вкладаєте частинку себе у дітей. Ви не лише ділитися своїми знаннями, історіями з власного досвіду та порадами, а й даєте нашим дітям уміння знайти свій шлях у житті. Наша освітянська родина є гордістю міста. Учні шкіл громади мають великі успіхи на різних конкурсах, олімпіадах і змаганнях», привітав і висловив вдячність Надвірнянський міський голова Зіновій Андрійович.

Бажаю, щоб Україна якомога швидше перемогла й усі змогли повернутися до нормального навчання – без онлайн-формату, звуків сирен, страху та тривоги. Міцного Вам здоров’я, бадьорості тіла й духу, радості від Вашої праці. Нехай Вас оточують повага і любов, доброзичливість і вдячність!

День учителя цьогоріч відзначили стримано і скромно, адже кожен житель громади переживає важкі часи війни і всі намагаються допомогти нашим мужнім та незламним захисникам Вітчизни.

Хвилиною мовчання вшанували пам`ять всіх загиблих українських воїнів, які віддали своє життя за свободу і територіальну цілісність неньки України. Чимало педагогів захищають нині територіальну незалежність рідної країни, серед яких і вчителі з Надвірнянської територіальної громади.

Піднесеного настрою учителям та гостям урочистостей додали концертні творчі виступи маленьких і юних аматорів народного мистецтва Надвірнянської громади.

За інформацією

районної військової адміністрації,

районної ради і

Надвірнянської міської ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/10/osvityan-nadvirnyanschyny-pryvitaly-iz-profesijnym-svyatom/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2022/10/309613206_191852719890701_3.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.