- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Шановна Маріє Степанівно ІСОПЕНКО!

Posted By Модератор On 21.10.2022 @ 11:18 In Людина та її справа,Свята | No Comments

Яку велику життєву радість і вдячність та Благословення Господнє маєте, що на свято Покрови Пресвятої Богородиці у неблизькому 1932-му розпочався Ваш земний шлях.

Ісопенко [1]

Освітянська спільнота Надвірної і Надвірнянщини пам`ятає і шанує Вас як досвідченого і багаторічного педагога – учительку української мови та літератури Надвірнянської середньої школи №1. Громадськість нашого краю знає Вас як одну з організаторок першого демократичного віча на Пнівському замку 24 вересня 1989-го, коли Ви разом зі своїми колегами-однодумцями, активістами новітніх демократичних організацій закликали до невідкладних суспільних змін та проголошення незалежної і самостійної Української держави. Ви були у числі першопроходців щодо створення осередків та Надвірнянської районної організації Товариства української мови імені Тараса Шевченка та до заснування першого демократичного на наших теренах часопису «Вісник Надвірнянщини» (згодом «Народна Воля»). Уже перебуваючи на заслуженому відпочинку, Ви продовжували сповняти свій обов`язок Українки, Патріотки, Християнки, Надвірнянки щодо утвердження української державності та захисту демократичних прав і свобод.

Дай Боже, аби Ваші мудрі і багаті літа послужили добром для молоді, для кожного, кому дорога українська справа і пам`ять про Героїв, котрі поклали своє життя на вівтар Вітчизни і котрі зараз захищають Україну від споконвічного московсько-кремлівського агресора.

Щиро вітаємо Вас із величним 90-літнім ювілеєм!

Зичимо Вам, шановна Ювілярко, життєрадісності і життєлюбності, твердої віри у нашу якнайскорішу перемогу, міцного здоров`я, довгих років життя, мирного неба, всіх земних благ та Божого благословення! Нехай життя дарує ще багато щасливих днів і радісних свят у родинному колі, поваги та шани від рідних та дорогих Вашому серцю людей.

Із вдячністю

від «Народної Волі»

Іван ГРИДЖУК.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/10/shanovna-marije-stepanivno-isopenko/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2022/10/Ісопенко.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.