- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Спортсмени Надвірнянської громади удостоїлись високих нагород

Posted By Модератор On 21.10.2022 @ 11:38 In Спорт | No Comments

В Івано-Франківську вдев’ятнадцяте відбулося спортивно-мистецьке свято «Ніка». Традиційно високі відзнаки отримали найкращі представники нашої області у галузі фізичної культури та спорту за результатами 2021 року.

Трьох представників Надвірнянської міської територіальної громади також нагородили найвищою спортивною нагородою Прикарпаття – двох спортсменів та тренера СДЮСШ ОР профкому ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття»: Галину Ковальську, майстра спорту України міжнародного класу, срібну призерку чемпіонату світу з боротьби самбо – у номінації «Спортсмен року з олімпійських та неолімпійських видів спорту»; Василя Ткачука із Пнів`я, майстра спорту України, срібного призера чемпіонату Європи з боксу – «Олімпійська надія»; Андрія Микитина – тренера вищої категорії з боротьби самбо – «Тренер року з неолімпійських та олімпійських видів спорту», поінформував відділ молоді та спорту Надвірнянської міської ради.

Загалом лауреатами стали 13 номінантів, які торік досягли високих результатів як на Міжнародних аренах, так і в особистісному розвитку.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/10/sportsmeny-nadvirnyanskoji-hromady-udostojilys-vysokyh-nahorod/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.