- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Провели в останню путь Героя-земляка Юрія ГОЛІНЕЯ

Posted By Модератор On 04.11.2022 @ 11:48 In Пам`ять і шана,Слава Героям | No Comments

У Ланчинську громаду знову прийшло горе. 24 жовтня за рідну Україну, за наше мирне сьогодення та майбутнє віддав своє життя уродженець селища Ланчин, заступник командира бойової машини – навідник-оператор 3-го гірсько-штурмового відділення 2-го гірсько-штурмового взводу 3-ї гірсько-штурмової роти однієї із військових частин – солдат ГОЛІНЕЙ ЮРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ, 22.04.1994 р. н., у смутку повідомила Ланчинський селищний голова Надія Данилюк.

vichna-пам [1]

Юрій був надзвичайно щирим і чесним, завжди боровся за правду, а ще дуже добрим сином, який дбав про свого батька, сестру та племінників.

Відповідно до розпорядження Ланчинського селищного голови Надії Данилюк 29-30 жовтня ц. р. у Ланчинській територіальній громаді оголосили Днями жалоби для вшанування пам’яті загиблого Героя, який отримав поранення несумісне з життям під час стрілецького бою при штурмі противника у районі Білогорівка Бахмутського району Донецької області, солдата ГОЛІНЕЯ ЮРІЯ ВАСИЛЬОВИЧА.

На знак скорботи за загиблим приспустили Державні Прапори України з траурними стрічками на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності, обмежили проведення розважальних заходів та звучання музики у закладах торгівлі і ресторанного господарства.

30 жовтня в останню путь Героя провели, встеливши квітами дорогу до церкви Чуда Святого Архистратига Михаїла ПЦУ, в якій відбулось заупокійне Богослужіння та прощання з українським воїном до місця вічного спокою. Віддати шану мужньому захисникові України прийшли близькі, друзі, знайомі, бойові побратими та вдячні земляки. Поховали бійця на могилі воїнів ОУН-УПА.

Керівниця громади Надія Данилюк висловила щирі співчуття з приводу важкої втрати сина, брата, друга, Героя України Юрія Голінея рідним та близьким. Біль втрати не описати словами. Гинуть за Незалежність нашої держави молоді сини України – цвіт нації.

Світла і вічна пам`ять!


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2022/11/provely-v-ostannyu-put-heroya-zemlyaka-yuriya-holineya/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2022/05/vichna-пам-e1662711093616.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.