- Народна Воля - http://volya.if.ua -

ФК Пнів – переможець Зимового чемпіонату з міні-футболу Пасічнянської ТГ

Posted By Модератор On 27.01.2023 @ 11:55 In Спорт | No Comments

Цьогоріч 22 січня, у День Соборності України, на спортивному майданчику зі штучним покриттям Пнівського ліцею, після 5-и ігрових днів та 30-и матчів, відбулися завершальні футбольні матчі плей-офф Зимового Чемпіонату Пасічнянської ТГ з міні-футболу на підтримку ЗСУ сезону 2022-2023 року.

326187872_502436498669855_1 [1]

У чемпіонаті, який стартував 4 грудня 2022-го у селі Білозорина, взяли участь шість команд, зокрема, с. Білозорина, смт. Битків, с. Зелена, с. Пасічна, с. Пнів Пасічнянської ТГ та с. Бистриця Поляницької ТГ.

Кожен матч завершального етапу Чемпіонату розпочинався з хвилини мовчання за загиблими Героями російсько-української війни.

Арбітри змагань – Микола Макаро, Дмитро Прокопечко та Ігор Зеленюк.

  • Переможцем Чемпіонату стала команда села Пнів, срібними призерами – футболісти селища Битків, бронзовими – гравці села Пасічна. 4-е, 5-е, 6-е місця відповідно у команд с. Зелена, с. Бистриця та с. Білозорина.

На церемонії нагородження переможцям, призерам змагань командам-учасницям вручили командні й індивідуальні Кубки, призи та медалі.

  • Індивідуальні призи отримали у таких номінаціях: «кращий воротар» – Юрій ЛОПАТЧУК (с. Пасічна); «кращий захисник» – Володимир ВОЙСОВИЧ (с. Пнів); «кращий нападник» – Ростислав ОСТАП’ЮК (с. Зелена); «кращий гравець» – Ярослав РОГІВ (смт. Битків); «кращий бомбардир» – Вадим КЛИМ’ЮК (24 забиті м’ячі) (с. Пасічна).

З успішним завершенням Зимового Чемпіонату з міні-футболу привітав Пасічнянський сільський голова Андрій Гунда. Він зазначив, що грошову винагороду за участь у минулому та цьогорічному Чемпіонатах команди – учасники вирішили передати на потреби Збройних Сил України, чим зробили посильний грошовий внесок у Перемогу України над ворогом, адже за ці кошти – 125 тисяч гривень – уже закуплено та передано квадрокоптер бійцям територіальної оборони Пасічнянської громади.

За вагомий внесок у розвиток спорту в Пасічнянській територіальній громаді та допомогу у проведенні Зимового Чемпіонату з міні-футболу Пасічнянської ТГ на підтримку ЗСУ сезону 2022-2023 року Грамотами Пасічнянської сільської ради та подарунками нагороджені арбітри Микола Макаро, Дмитро Прокопечко й Ігор Зеленюк.

Усім – здоров’я, терпіння, віри, мирного неба та швидкої Перемоги над ворогом.

Слава Україні! Слава мужнім воїнам ЗСУ! Героям слава!

Інф. Пасічнянської сільської ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2023/01/fk-pniv-peremozhets-zymovoho-chempionatu-z-mini-futbolu-pasichnyanskoji-th/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2023/01/326187872_502436498669855_1.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.