- Народна Воля - http://volya.if.ua -

СВІТЛОЇ ПАМ’ЯТІ ВОЛОДИМИРА БОРИСА

Posted By Модератор On 13.01.2023 @ 11:30 In Пам`ять і шана | No Comments

Журналістська спільнота Прикарпаття зазнала непоправної втрати – на 64-му році 1 січня 2023 року відійшов у Вічність наш колега БОРИС ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ із Надвірної.

Народився 8 травня 1959 року у селі Нижні Гаї Дрогобицького району у Львівщині. Після армійської служби здобув фах учителя української мови і літератури у Дрогобицькому педагогічному інституті. Працював учителем української мови і літератури Чорнотисянської 8-річної школи у Рахівському районі на Закарпатті та Пасічнянської ЗОШ І-ІІІ ст., майстром Надвірнянського профтехучилища № 11 і кооперативу «Будівельник», викладачем Міжнародного інституту менеджменту (м. Івано-Франківськ).

Журналістську діяльність розпочав кореспондентом надвірнянської газети «Народна Воля» (тоді «Вісник Надвірнянщини») у липні 1990 року. Згодом – кореспондент обласної газети «Галичина», редагував часопис «Яремчанський вісник». Працював завідувачем відділу районного радіомовлення «Синьо-жовта хвиля» районної ради, а пізніше – кореспондентом, відповідальним редактором, заввідділом телепрограм і заввідділом радіомовлення ТРК «Надвірна». Був ведучим популярних телепрограм «Віч-на-віч» і «Гість студії».

Наш колега – автор книги афоризмів і крилатих висловів та циклу краєзнавчо-пізнавальних телепередач про місто Надвірну. Член Національної спілки журналістів України з 2013 року.

Володимир Васильович був чудовим професіоналом, вірним другом, чуйним і доброзичливим.

Щиро сумуємо. Висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким. Розділяємо всім серцем ваші біль та горе.

У гіркому смутку

секретаріат Івано-Франківської

обласної спілки журналістів НСЖУ,

Надвірнянська первинна організація НСЖУ,

колективи редакції газети «Народна Воля»

та ТРК «Надвірна».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2023/01/svitloji-pamyati-volodymyra-borysa/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.