- Народна Воля - http://volya.if.ua -

«Домашня опіка» – турбота про самотніх людей

Posted By Модератор On 24.02.2023 @ 14:51 In Благодійність | No Comments

Благодійний фонд «Caritas Nadvirna» під орудою отця Андрія Будзака спільно з Пасічнянською ТГ продовжує реалізацію проекту «Домашня опіка», підписавши відповідний договір про надання соціальної послуги на 2023 рік.

Програма домашньої опіки – єдина в Україні програма якісної комплексної допомоги вдома для самотніх та людей у складних життєвих обставинах і найдавніша соціальна програма Карітасу, яка безперервно впроваджується з 1998 року в різних регіонах України.

«Caritas Nadvirna» – єдиний осередок мережі «Карітас Україна», який уже третій рік успішно працює спільно з органами місцевого самоврядування, а саме Пасічнянською сільською радою, без залучення підтримки міжнародних донорів.

Проєкт «Домашня опіка» – це догляд, підтримка та допомога, цільовою групою якого є літні і хворі люди, рідні яких (з різних причин) не можуть опікуватися ними або потребують додаткової підтримки у догляді за близькими. Цьогоріч «Caritas Nadvirna» надаватиме соціальну послугу для 35 людей. «Домашня опіка» – це набагато більше, ніж соціальний супровід. Це – чуйність, час та увага кожній потребуючій людині.

Зігріваємо теплом і турботою навіть у найтемніші часи.

Інф. Пасічнянської сільської ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2023/02/domashnya-opika-turbota-pro-samotnih-lyudej/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.