- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Колядки лунали на розколяді у Делятині з побажаннями за якнайскорішу перемогу

Posted By Модератор On 10.02.2023 @ 12:52 In Ми - українці,Свята | No Comments

Дякуючи Богу та Збройним Силам України, у неділю, 5 лютого, у церкві Різдва Пресвятої Богородиці селища Делятин відбулася різдвяна розколяда «Бог ся рождає».

коляда [1]

Урочисте мистецьке дійство благословив отець Тарас Стельмащук.

Колядували та віншували усіх присутніх у храмі колядники Делятинського народного дому – народний вокальний ансамбль «Черлені пацьорки», зразковий дитячий танцювальний колектив «Тропіток», вихованці Делятинського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Карпатська колисанка», Делятинських ліцею № 1 і ліцею №2 та гімназії, сім’я Стельмащуків, хор церкви Різдва Пресвятої Богородиці у Делятині «Світло душі».

діти [2]

Грою на музичних інструментах та співом прославляли народження Ісуса учні Делятинської дитячої музичної школи та їхні викладачі.

Ведучі заходу – Василь та Уляна Реведжуки.

У традиційних та патріотичних колядках аматорські гурти колядників славили велич Різдва та просили у Божого Немовляти Україні перемоги і щасливе повернення додому живими та здоровими Захисників Батьківщини.

Парафіяни та гості громади завершили свято спільною колядою «Бог предвічний».

Хай рожденний Ісус благословить любов’ю, добром і миром кожну родину, а Україні пошле якомога скорішу перемогу!, повідомила Делятинська ТГ.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2023/02/kolyadky-lunaly-na-rozkolyadi-u-delyatyni-z-pobazhannyamy-za-yaknajskorishu-peremohu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2023/02/коляда.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2023/02/діти.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.