- Народна Воля - http://volya.if.ua -

Дякуємо за волонтерську працю «Борщику дорянському»

Posted By Модератор On 24.03.2023 @ 12:55 In В обороні держави | No Comments

Ця група в Яремчанщині понад рік допомагає військовослужбовцям ЗСУ виборювати Перемогу над російським агресором. Щонеділі чи суботи активні люди ліплять десятки кілограмів вареників, сушать продукти для борщів, випікають смаколики, плетуть маскувальні сітки, збирають кошти на позашляховики, запчастини до них, пальне, військову амуніцію, медикаменти та багато іншого. Також волонтери регулярно відвозять увесь цінний вантаж на передові позиції до захисників та захисниць Батьківщини. Одним із таких активних волонтерів є водій Сергій Скворцов.

авта [1]

«За 9 років синій автомобіль Vito проїхав величезну кількість кілометрів різними дорогами України, прямуючи до наших хлопців і дівчат у багато місць на фронтах війни.

Наш незмінний борщиківський шофер Сергій Скворцов на своєму автомобілі перевіз не один десяток тонн вантажу, передаючи тепло рук і вдячність сердець борщиків нашим захисникам.

Дякуємо Сергієві за його бус і його працю. За 9 років поїздок далеко не новий автомобіль виробив свій ресурс. Війна триває і без цієї ланки роботи ми обійтися не можемо.

І вже крайню поїздку зробили на чорному Vito, який придбали завдяки добрим людям, зокрема, Іванові Бойчуку, дякуємо за добру ціну і всі витрати з оформлення автобуса, всім, котрі матеріально долучилися до його купівлі. А це – Наконечна Анна, Дем’янчук Роман, Пнівчак Анастасія, Філяк Андрій, Скидан Володимир, Миколайчук Ігор, парафія греко-католицької церкви о. Ібіца, Кулик Андрій, Петриканин Роман, Литвин Микола, Футерко Леся, Слободян Роман, Йосипчук Юрій; працівники торгівельного центру «Коралі», Штаєр Андрій, Йосипчук Леся, Маланчук Любомир, Гереджук Михайло, Глоданюк Ярослав, Калинюк Володимир, Шамала Віктор, Німчук Ольга, Струк Леся; піцерія «Феста», кафе «Барбері», Іваненкові Руслан та Олесь, б/в «Чікаго», Нагорняк Руслан, Галюк Володимир, Грицюк Андрій, Клим’юк Любомир, Кінаш Любомир, Бойко Ігор, Гайдук Леся, Кіщук Микола, Марчук Василь, Білоус Іван, добродії м. Прага, с. Дора, Стародуб Олександр, працівники санаторію «Прикарпатський», Андрейків Василь, Волошин Сергій, Зарічний Сергій, Карпін Юрій, Гунчак Степан, Наумчук Олександр, Скворцов Сергій, Попович Тарас, Буждиганчук Петро, о. Іван Лейб’юк, Попович Любомир, Виксюк Назар, Гуцуляк Іван, Селезень Анатолій, Тимчук Ігор, Архіпов Микола, Яремчанський клуб 4×4, ресторан «Файка Зігмунта», усім добрим людям».

***

Водій борщиківського буса «Vito» повіз на передову ще одного відремонтованого «залізного бійця» для військового лікаря з Яремчі Олександра Соколюка на псевдо «Сокіл», якого відзначено найвищою нагородою нашої області – медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям».

сокіл [2]

Цю нагороду у місті Часів Яр біля Бахмуту йому вручив волонтер, депутат обласної ради Сергій Волошин.

Олександр Соколюк-«Сокіл» висловлює щиру вдячність та шану всім донаторам, котрі долучилися до збору коштів на закупівлю важливої техніки для 1-го батальйону 93-ї ОМБр «Холодний Яр» – коптер МАВІК-3 із приладом нічного бачення.

Передали військовим медикам у Бахмуті ліки із-за кордону від очільника німецької благодійної організації «Мережа Майдан» Норберта Кале та Петера Сіфена, а також від французьких дітей;

окопні свічки, смаколики, грілки й інші важливі речі поїхали на Лиманський напрямок.

Працюємо далі. Перемога буде! Все буде Україна!, поінформувала волонтерська група «Борщик дорянський».


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2023/03/dyakujemo-za-volontersku-pratsyu-borschyku-doryanskomu/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2023/03/авта.jpg

[2] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2023/03/сокіл.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.