- Народна Воля - http://volya.if.ua -

19-а сесія Надвірнянської міської ради

Posted By Модератор On 28.04.2023 @ 12:12 In Самоврядування | No Comments

20 квітня відбулася 19-а сесія восьмого демократичного скликання Надвірнянської міської ради під орудою її голови Зіновія Андрійовича.

Обговорили низку важливих питань із різних сфер життєдіяльності громади. Акцентували увагу на декількох ключових питаннях. Зокрема: про внесення змін до бюджету Надвірнянської міської територіальної громади на 2023 рік; про внесення змін у Програму благоустрою Надвірнянської міської територіальної громади на 2023-2024 роки; про внесення змін у програму фінансування робіт з екологічного фонду і заходи щодо її реалізації у 2023-2024 роках; про передачу на баланс КП «Надвірнакомунсервіс» матеріальних цінностей; внесення змін до цільової Програми підтримки правоохоронної діяльності, міграційної служби та органів пожежної безпеки Надвірнянської міської територіальної громади на 2022-2024 роки; внесення змін до цільової Програми «Сприяння територіальній обороні Надвірнянського району на 2023-2024 роки»; про виділення коштів з бюджету міської ради для надання адресної грошової допомоги громадянам Надвірнянської міської територіальної громади.

А також про затвердження Програми розвитку та підтримки КП «Надвірнянський НЦПМД» Надвірнянської міської ради; про внесення змін у Програму розвитку молодіжної політики, фізичної культури та спорту в старостинських округах Надвірнянської міської територіальної громади на 2023 рік. Про затвердження положення про порядок придбання у комунальну власність Надвірнянської міської територіальної громади об’єктів нерухомого майна; про надання згоди на передачу в оренду комунального майна КП «Надвірнянський житловик» Надвірнянської міської ради. Про внесення змін до Програми з розроблення містобудівної документації Надвірнянської міської територіальної громади на 2022-2024 роки; про розгляд депутатських запитів і звернень та інші вважливі питання.

Надвірнянська міська рада.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2023/04/19-a-sesiya-nadvirnyanskoji-miskoji-rady/

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.