- Народна Воля - http://volya.if.ua -

На війні загинув Герой Володимир КАРАЛАШ із Надвірної

Posted By Модератор On 28.04.2023 @ 11:27 In Пам`ять і шана | No Comments

Знову від нас йдуть найкращі, ті, для кого «справедливість», «гідність», «свобода», «Україна» були не просто словами, а сенсом їх життя.

9 квітня поблизу села Шипилівка Луганської області загинув нацгвардієць 50-го полку імені полковника Семена Височана, стрілець-сапер 3-го відділення 1-го взводу 2-ї розвідувальної групи Західного оперативно-територіального об`єднання військової частини Національної Гвардії України, 39-річний житель Надвірної ВОЛОДИМИР ПЕТРОВИЧ КАРАЛАШ, 2.02.1984 р. н.

вічна [1]

Немає більшого горя, аніж рідним проводжати в останню путь найдорожчих, котрі віддали своє життя в бою з ворогом. Та немає більшої честі для Воїна, як до останнього подиху стояти за свою країну. Саме таким був і наш земляк-захисник.

«Володимир був прикладом та опорою для всієї своєї родини. Чесний, впевнений, вірний. Він завжди був готовий допомогти людям, не відмовляв, якщо міг чимось підтримати, зарадити, вберегти! Саме бажання захистити найрідніших і повело серце воїна на фронт.

Люди запам’ятають нашого Героя, як хорошого сина своїх батьків, люблячого чоловіка, надійного брата, вірного друга і чудового батька своїм дітям.

Схиляю голову в пошані перед мужністю героя, який боронив незалежність нашої країни до останнього подиху, та розділяю печаль рідних і близьких Воїна!», – у скорботі пише Зіновій Андрійович.

15 квітня рідні та численні жителі Надвірної у пошані та зі свічками пам`яті зустріли тіло Героя, а 16 квітня, на свято Воскресіння Христового, попрощалися із воїном-захисником у Будинку смутку. Похоронили Героя на цвинтарі у Надвірній.

Вічна слава та шана Герою України! Навіки 39…!

У глибокій скорботі

керівник Надвірнянської громади Зіновій Андрійович,

депутати Надвірнянської міської ради.


Article printed from Народна Воля: http://volya.if.ua

URL to article: http://volya.if.ua/2023/04/na-vijni-zahynuv-heroj-volodymyr-karalash-iz-nadvirnoji/

URLs in this post:

[1] Image: http://volya.if.ua/wp-content/uploads/2023/03/-e1679649969553.jpg

© 2010 Narodna Volya. Всі права застережено.